ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Το σύστημα εισόδου SUPREME SD95 έλαβε πιστοποίηση Passive House

Το SD95 της ALUMIL έλαβε πιστοποίηση απο το PHI ως αποτέλεσμα των επιδόσεών του στο περιβάλλον της θερμής, εύκρατης κλιματικής ζώνης.

Το SUPREME SD95 είναι ένα στιβαρό και κομψό σύστημα για πόρτες εισόδου από την ALUMIL, το οποίο χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα έργων σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, το σύστημα έλαβε πιστοποίηση από το Passive House Institute (PHI). Αυτή η διάκριση σχετίζεται με τις επιδόσεις του στη θερμή, εύκρατη κλιματική ζώνη.

Το υψηλών προδιαγραφών σύστημα για πόρτες εισόδου παρουσιάζει κορυφαίες επιδόσεις λειτουργικότητας και αισθητικής. Η μοντέρνα, συνεπίπεδη σχεδίαση του SD95 μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο αυστηρές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, ενώ η ολοκληρωμένη γκάμα από θερμοδιακοπτόμενα προφίλ το καθιστά ένα άψογο, από ενεργειακής άποψης,  σύστημα.

Το SUPREME SD95 προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συστήματα κλειδώματος, παρέχοντας τη δυνατότητα για κλείδωμα 3 ή 5 σημείων. Επιπρόσθετα προσφέρεται η επιλογή ανάμεσα σε κυλινδρικούς μεντεσέδες αλουμινίου (για βάρος φύλλου έως 160κιλά) και σε κρυφούς μεντεσέδες (έως 120 κιλά). Το σύστημα μπορεί να διαθέτει είτε γυάλινο γέμισμα είτε προφίλ αλουμινίου. Στην περίπτωση του προφίλ αλουμινίου, γίνεται συγκόλληση του υλικού στο προφίλ, προσφέροντας ασφάλεια, σταθερότητα και ενισχυμένη θερμομόνωση. Επιπρόσθετα, μονωτικές ράβδοι ενσωματώνονται στα προφίλ, ενώ περιμετρικά χρησιμοποιείται μονωτικός αφρός.

Η ALUMIL είναι πλέον η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποίηση από το PHI για κάποιο από τα συστήματα εισόδου της. Πρόκειται για μια σπουδαία τιμή, που υπογραμμίζει το επίπεδο έρευνας και κατασκευαστικής αριστείας. Το SD95 έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση ως αποτέλεσμα των επιδόσεών του στο περιβάλλον της θερμής, εύκρατης κλιματικής ζώνη. Αυτό αποδεικνύει ότι το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απαιτητικά έργα, στα οποία η υψηλή απόδοση σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προαπαιτούμενο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.