ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην αποφοίτηση συναδέλφων κατασκευαστών

Ο κ. Παγιάτης είχε την ευκαιρία για αρκετή ώρα να συζητήσει με τους κατασκευαστές που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο εκπαίδευσης στην Architectural Aluminium Academy.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Architectural Aluminium Academy (AAA) στη Μεταμόρφωση Αττικής, με την ευκαιρία της αποφοίτησης κατασκευαστών που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κατασκευαστής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» χρονικής διάρκειας 50 ωρών.

Ο κ. Παγιάτης είχε την ευκαιρία για αρκετή ώρα να συζητήσει με τους κατασκευαστές που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο εκπαίδευσης, σχετικά με θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση, αλλά και σημαντικά προβλήματα του κλάδου.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης (δεξιά) παραδίδει τη σχετική βεβαίωση σε απόφοιτο του προγράμματος «Κατασκευαστής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» της AAA

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε την απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους συνάδελφους που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο κύκλο εκπαίδευσης. Οι απόψεις που εκφράστηκαν από όλες τις πλευρές ήταν ικανοποιητικές για την ποιότητα της εκπαίδευσης, ενώ οι κατασκευαστές δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για την επερχόμενη πιστοποίηση.

Από την πλευρά του ο κ. Παγιάτης επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουν το συντομότερο οι πιστοποιήσεις των συναδέλφων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.