ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η Etem και το Ινστιτούτο Prolepsis στηρίζουν τα παιδιά της Μάνδρας!


H Etem στηρίζει τις προσπάθειες του Ινστιτούτου Prolepsis και ενισχύει μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ μαθητές και οικογένειες της Μάνδρας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, η Etem ανέλαβε τη σίτιση 58 παιδιών σε 3 Νηπιαγωγεία στη Μάνδρα, έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ανακοίνωση του Ινστιτούτου Prolepsis, αναφέρει σχετικά: «Με την ευγενική δωρεά της Etem εξασφαλίστηκε η καθημερινή διάθεση των υγιεινών γευμάτων του Προγράμματος για τους μαθητές τριών Νηπιαγωγείων στη Μάνδρα Αττικής έως το τέλος της σχολικής χρονιάς. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποστηρικτών του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ!»

Από την πλευρά της Etem, η Νίκη Κρητικοπούλου, Marketing and Communications Officer, δήλωσε:

«Η Etem στέκεται ανέκαθεν δίπλα στην τοπική κοινωνία της Μαγούλας-Μάνδρας, προσπαθώντας όσο μπορεί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία μονάδων που δραστηριοποιούνται εδώ. Φέτος ειδικά, πέρα από το γενικό αυτό πλαίσιο, μετά από τα προβλήματα που προκάλεσε στην περιοχή της Μάνδρας η πρόσφατη θεομηνία, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα μικρά παιδιά της Μάνδρας, που έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Ευχόμαστε να μην είχε γίνει ποτέ. Ευχόμαστε να ήταν εφικτό να λύσει κανείς όλα τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη καταστροφή. Αντί όμως ευχών, που δυστυχώς δεν υλοποιούνται, όλοι εμείς στην Etem προτιμούμε με χαρά να προσφέρουμε κάτι, για την εν μέρει ανακούφισή τους…».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.