ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPΑ: Παρούσα και στην 100% Hotel-Show

Η EUROPA δηλώνει παρούσα και στην έκθεση 100% Hotel-Show που πραγματοποιείται από Παρασκευή 15/11 έως Δευτέρα 18/11/2019 στο εκθεσιακό κέντρο του MEC Παιανίας.

Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στη θέση Β02 όπου εξειδικευμένα στελέχη και μηχανικοί της εταιρείας, θα κατατοπίσουν κάθε αρχιτέκτονα, μηχανικό ή διακοσμητή αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ποιότητας EUROPA, που σχετίζονται με τις λύσεις ξενοδοχείων και μονάδων πολυτελούς φιλοξενίας.

Η στήριξη της EUROPA στις παράλληλες εκδηλώσεις όπως η χορηγία της στα 100% Hotel Design Awards που διοργανώνονται την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 19:00 και στο έντυπο του 100% Hotel Annual Review πλαισιώνουν το σύνολο της δυναμικής παρουσίας της εταιρείας στην έκθεση και στα ευρύτερα αρχιτεκτονικά δρώμενα.

Ειδικότερα τόσο στο 100% Hotel Annual Review, καθώς και στην ειδική αίθουσα με τίτλο “100% HotelProducts” εντός της έκθεσης, θα παρουσιαστεί η νέα λαβή της EUROPA με την ειδική λογοτύπηση EUROPA L Penthesilea.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η EUROPA στηρίζει ως χορηγός τα 100% Hotel Design Awards, όπου από έναν αριθμό συμμετοχών στον διαγωνισμό που ξεπέρασε τις 100, ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα διεκδίκησαν μια θέση ανάμεσα στα τελικά 32 από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι φετινές βραβεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την  100% Hotel-Show εδώ.

Για εγγραφή ως επισκέπτης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.