ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος του ELVIAL TRAINING CENTRE

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να στηρίξει τους νέους κατασκευαστές να χτίσουν μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και παράλληλα να καταρτίσει όσους ήδη εργάζονται στον κλάδο να αποκτήσουν πιο εμπεριστατωμένη γνώση.

Το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ELVIAL TRAINING CENTRE είναι γεγονός. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Τεχνίτες Κατασκευής και Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» στις νέες εγκαταστάσεις του TRAINING CENTRE στον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL στο Κιλκίς.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να στηρίξει τους νέους κατασκευαστές συστημάτων αλουμινίου να χτίσουν μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και παράλληλα να καταρτίσει τους επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στον κλάδο να αποκτήσουν ακόμη πιο εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου και τις νέες τεχνολογίες.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε δύο ενότητες και κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις ενός κατασκευαστικού κέντρου. Με τη συνεργασίας της ΠΟΒΑΣ, του επιστημονικού συνεργάτη της Ομοσπονδίας, Δρ. Στέλιου Λαμπρακόπουλου και των έμπειρων εισηγητών της ELVIAL, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεωρητική εκπαίδευση του σεμιναρίου.

Η θεωρητική εκπαίδευση στόχευσε στην ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τα συστήματα αλουμινίου, την εφαρμογή και τοποθέτησή τους, τεχνολογίες επικαλύψεων και χρήση εξειδικευμένου λογισμικού καθώς και καίριες διοικητικές λειτουργίες εταιρειών αλουμινίου όπως το marketing, οι τεχνικές πωλήσεων και η διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε το τεχνικό τμήμα της ELVIAL, όπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του TRAINING CENTRE έλαβε χώρα η πρακτική εκπαίδευση. Τα πρακτικά μαθήματα του σεμιναρίου διαμόρφωσαν πραγματικά σενάρια κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να συναρμολογήσουν και να κατανοήσουν πλήρως όλες τις κατασκευαστικές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων.

Ο 1ος κύκλος έκλεισε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης, που δίνουν τη δυνατότητα, σε όσους επιθυμούν, να λάβουν μέρος στην επίσημη διαδικασία πιστοποίησης από ανεξάρτητους φορείς.

Η Πρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα, δήλωσε προς τους συμμετέχοντες: «Χαιρόμαστε πολύ που έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε πολύ, σας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια. Ήσασταν μια ομάδα με εξαιρετική συμμετοχή. Χαιρόμαστε που είστε εδώ και ελπίζουμε κάθε μελλοντική ομάδα να έχει την ίδια συνοχή και θέληση για μάθηση με εσάς».

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου, η διάδραση μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων και η θετική ατμόσφαιρα προσέδωσε την απαιτούμενη ενέργεια για να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα στο μέλλον. H ELVIAL ευχαρίστησε την ΠΟΒΑΣ για τη στήριξή της και όλους τους συμμετέχοντες που την εμπιστεύτηκαν. Επόμενη στάση του ELVIAL TRAINING CENTRE η Αττική.

Δείτε τι δήλωσαν εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι για το σεμινάριο

Μάθετε περισσότερα: https://www.elvial.gr/gr/blog/TrainingCntr1stseminar

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.