ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον ξενοδοχειακό κλάδο!

Η EXALCO βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην έκθεση XENIA, στο κορυφαίο εμπορικό forum του τουρισμού, παρουσιάζοντας σε ένα μίνιμαλ και φιλόξενο περίπτερο τις κορυφαίες λύσεις της για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η EXALCO βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στην έκθεση XENIA, στο κορυφαίο εμπορικό forum της τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στα Σπάτα Αττικής.

Στο τριήμερο event φιλοξένησε στο περίπτερό της ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο να εμπνεύσει με ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις υψηλής αισθητικής ειδικές για ξενοδοχεία, μετατρέποντας το όραμά τους σε ένα συναρπαστικό concept φιλοξενίας.

Σε ένα μίνιμαλ και φιλόξενο περιβάλλον, στο εντυπωσιακό περίπτερο της EXALCO, παρουσιάστηκαν τα πιο πρωτοποριακά θερμομονωτικά συστήματα της εταιρείας, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα και ιδιαίτερα κατασκευαστικά concept, που αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου design τόσο για νέες κατασκευές, όσο και για περιπτώσεις ανακαίνισης ή ενεργειακής αναβάθμισης ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τη νέα minimal σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE σε 3 τυπολογίες, συγκεκριμένα την SPACE Invisible, την SPACE Inside Out και την SPACE Replace, τα συρόμενα ALBIO 256 Thea και ALBIO 235, το ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο ALBIO 127C και τις ξενοδοχειακές πόρτες HOTELIA DOORS σε πρωτότυπα σχέδια, χρώματα και κρυφούς φωτισμούς.

Τα βλέμματα τράβηξαν το εντυπωσιακό EXALCO CLADDING SYSTEM σε απομίμηση ξύλου, που «έντυσε» τη μία πλευρά του stand, οι σταθερές πέργκολες σε διάφορα σχέδια και η βιοκλιματική πέργκολα με ίσιο προφίλ και LED φωτισμό, καθώς και το διαχωριστικό ξενοδοχειακών δωματίων και η επιδαπέδια βάση καγκέλου, που συμπλήρωσαν τη λίστα των εκθεμάτων.

Υποδεχόμενη φιλόξενα πλήθος επισκεπτών, η EXALCO ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία της στην XENIA 2023 και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.