ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών συστημάτων καγκέλου της ALUMINCO στην GLASSTEC 2016

classtec16

Για μια ακόμη χρονιά η συμμετοχή της ALUMINCO στη διεθνή έκθεση GLASSTEC 2016 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το περίπτερο σε χρωματισμούς λευκού και γκρι, σε μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, ανέδειξε τις καινούργιες σειρές προϊόντων της εταιρείας, που εντυπωσίασαν ιδιαιτέρως το κοινό. Ναυαρχίδα των εκθεμάτων αποτέλεσε η νέα σειρά Open Air, σε ολόκληρο το φάσμα διαθέσιμων τύπων και εφαρμογών, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε και η νέα σειρά Fusion Line, η οποία κέρδισε το ενδιαφέρον και το θαυμασμό των παρευρισκομένων. Ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης καθώς και οι νέες συνεργασίες που προέκυψαν από τη φετινή συμμετοχή επικύρωσαν το ορθό της απόφασης της ALUMINCO για μια νέα στροφή στην εταιρική στρατηγική της, που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και συμμετοχή σε σημαντικές, διεθνούς κύρους, εκθέσεις.

Nέα σειρά Fusion Line

fusion-orbit

fusion-orbit-detailΣτη μεγάλη οικογένεια καγκέλου της ALUMINCO έρχεται να προστεθεί η σειρά Fusion Line. Η καινούργια σειρά πήρε το όνομά της από την ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη. Στη νέα αυτή σειρά ανήκουν οι εξής τύποι:

  • Orbit
  • Elxis
  • Synthesis

fusion-elxisΟ κάθε τύπος έχει το δικό του χαρακτήρα, προσφέροντας πρωτοποριακά δεσίματα, που δίνουν τη δυνατότητα ελάχιστης παρέμβασης αλουμινίου μεταξύ δύο ή περισσοτέρων γυάλινων επιφανειών, συνθέσεις που άλλοτε αναδεικνύουν τα μέρη του αλουμινίου και άλλοτε το γυαλί. Πρόκειται, δηλαδή, για σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνα κατασκευή. H σειρά Fusion Line προστίθεται στην οικογένεια καγκέλων της εταιρείας:

  • Crystal Line
  • Open Air
  • Classic Line
  • F50 Inox Line

Nέα μοντέλα προστίθενται στη σειρά Open Air

openair_1

openair_detailΣυνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air αποτελούν την ιδανική λύση για επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους, όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, κ.ά.

Στη μοντέρνα και κομψή σχεδίαση της έκδοσης Thea έρχεται να προστεθεί μια κομψή και μοντέρνα οριζόντια κουπαστή, τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα, η Open Air Plus. Η κουπαστή αυτή τοποθετείται απευθείας επάνω στο γυαλί, προσφέροντας ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα, ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και επιφάνεια κατά τη χρήση του.

openair_openTo Open Air Ultra+ διατίθεται με μια επιπλέον τραβέρσα, που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με την ασφάλεια και το εξαιρετικό φινίρισμα που προσδίδει η οριζόντια κουπαστή.

Όλα τα μοντέλα Open Air χαρακτηρίζονται από κομψότητα και λιτές γραμμές σχεδίασης, διαθέτοντας ως κύριο πλεονέκτημα τη στιβαρότητα, την ευκολία στη χρήση και τη minimal γραμμή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.