ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει την επιστημονική έρευνα με παρουσία στο Διεθνές Συνέδριο RAW MAT 2023

Ενεργή στήριξη του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Πρώτων Υλών και Κυκλικής Οικονομίας “RAW MAT 2023” από τη Europa με δυναμική παρουσία.

Η Europa σταθερά και με συνέπεια αναγνωρίζει πως το μέλλον όλων βρίσκεται στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Κυκλική Οικονομία. Υπό αυτό το πρίσμα στήριξε ενεργά το 2ο Διεθνές Συνέδριο Πρώτων Υλών και Κυκλικής Οικονομίας “RAW MAT 2023”, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και προσέλκυσε πλήθος επιστημόνων, στελεχών της αγοράς και θεσμικών προσώπων.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να φέρει κοντά το σύνολο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, τα στελέχη της βιομηχανίας και τους φορείς σχεδιασμού πολιτικής, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τη διαχείριση των πρώτων υλών στην Οικονομία, με απώτερο σκοπό την τελική συμβολή τους στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Europa, σε αυτή την κατεύθυνση, το 2022 προχώρησε στην έκδοση τεσσάρων Περιβαλλοντικών Δηλώσεων Προϊόντος (Environmental Product Declarations – EPD’s)  και το 2023 τεσσάρων νέων Υγειονομικών Δηλώσεων Προϊόντος (Health Product Declarations – HPD’s). Παράλληλα, για πρώτη χρονιά το 2022, συνέταξε την 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξής της, αποτυπώνοντας καθαρά τη στρατηγική πλεύση της εταιρείας σε ένα καλύτερο αύριο, για όλους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.