VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο εταιρικό βίντεο της Exalco

Κυκλοφόρησε το νέο εταιρικό βίντεο της Exalco, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται οι παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας, μετά και από τις τελευταίες επενδύσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Η δυναμική και ιστορική εταιρία διέλασης, στα 47 χρόνια της ζωής της, αποτελεί σήμερα ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, από τα πλέον δυναμικά του κλάδου, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών.

Η εταιρία επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξη και την πρόοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχοντας ως κυρίαρχο άξονα τη δημιουργία προϊόντων αναβαθμισμένης ποιοτικής στάθμης, με σεβασμό και ευαισθησία στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Οι κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις της (52.228 τ.μ.) στη Λάρισα, σε ιδιόκτητα γήπεδα 178.872 τ.μ., περιλαμβάνουν δύο μονάδες διέλασης με 5 γραμμές παραγωγής δυναμικότητας 45.000 τόνων ετησίως, καθώς  και μονάδες επιφανειακής επεξεργασίας (ανοδίωση) και μονάδες κάθετης και οριζόντιας ηλεκτροσταικής βαφής, συνολικής δυναμικότητας 20.000 τόνων ετησίως.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.