ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων για το νέο EUROPA MINIMAL FRAME

Η EUROPA ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο 4 σεμιναρίων εκπαίδευσης για το καινοτόμο σύστημα EUROPA MINIMAL FRAME.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου συστήματος EUROPA MINIMAL FRAME στην αγορά, η EUROPA ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο 4 σεμιναρίων εκπαίδευσης σε κατασκευαστές, οι οποίοι επιλέχθηκαν για να κατασκευάσουν το καινοτόμο σύστημα.

Το EUROPA MINIMAL FRAME αποτελεί την ναυαρχίδα των συστημάτων της EUROPA, ως προϊόν που απευθύνεται σε ένα premium κοινό ιδιωτών και αρχιτεκτονικών γραφείων. Οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα αυξημένες τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο κατασκευής.

Για τους ανωτέρω λόγους τα σεμινάρια παρακολούθησαν επιλεγμένοι κατασκευαστές ανά την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα κατασκευής του συστήματος βάσει του εξοπλισμού που διαθέτουν. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της EUROPA στα Οινόφυτα Βοιωτίας και διοργανώθηκαν από το Τμήμα Πωλήσεων και από το Τμήμα R&D της εταιρείας.

Το νέο σύστημα συνδυάζει την minimal αισθητική των λεπτών διατομών για περισσότερη θέα και φως στον χώρο, αλλά και απρόσκοπτη πρόσβαση με την καινοτομία και την υψηλή λειτουργικότητα των σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Η EUROPA εμπλουτίζει συνεχώς την προϊοντική της γκάμα, σε όλα τα επίπεδα, και πρωτοπορεί φέρνοντας στην αγορά νέα συστήματα και αντιλήψεις κατασκευής που εξυπηρετούν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τον τελικό χρήστη, πάντα συνοδευόμενα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα EUROPA!

Νέος κύκλος σεμιναρίων για νέα συστήματα αναμένεται στο επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.