ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

2η Έκθεση & Βραβεία Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου: Μία ιδέα που έγινε θεσμός!

Με στόχο την επιβράβευση της αρχιτεκτονικής αριστείας και της βέλτιστης χρήσης συστημάτων αλουμινίου στα δομικά έργα στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου.

Στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές» – GREEN BUSINESS που λαμβάνει χώρα 4-6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται και η 2η Έκθεση & Βραβεία Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου.

Μάλιστα λίγες μέρες έμειναν για την παρουσίαση των 52 επιλεχθέντων Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου, στις παρακάτω Κατηγορίες Βραβείων:

  • Sustainability / Αειφορία
  • Tourism & Hospitality / Τουρισμός & Φιλοξενία
  • Innovation / Καινοτομία
  • Complexity / Πολυπλοκότητα
  • Renovation / Ανακαίνιση

Για κάθε κατηγορία θα βραβευθούν χωριστά κατασκευαστικά αλουμινίου και αρχιτεκτονικά γραφεία, ενώ σε περίπτωση κοινής συμμετοχής, θα βραβευθούν αμφότεροι οι συντελεστές του έργου.

Ψηφίστε το αγαπημένο σας έργο!

Το Public Favourite / Βραβείο κοινού είναι ειδική κατηγορία που δίνει τη δυνατότητα επί τόπου ψηφοφορίας στους σύνεδρους, οι οποίοι επιλέγουν και βραβεύουν το έργο που ξεχωρίζει στα δικά τους μάτια!

Την Παρασκευή 4/11 στον Εκθεσιακό Χώρο και στον χώρο της Γραμματείας, θα δοθεί url όπου θα μπαίνουν και θα ψηφίζουν οι παρόντες σύνεδροι, με δικαίωμα μιας ψήφου.

Η ψηφοφορία λήγει το Σάββατο 5/11 στις 19.30.

Ελάτε να δείτε την έκθεση των καλύτερων αρχιτεκτονικών έργων!

Οι επιλεγμένες συμμετοχές έργων θα εκτεθούν στην αίθουσα Ballroom III του Hyatt Regency Thessaloniki και η συμμετοχή για αρχιτέκτονες μηχανικούς (κύριο επάγγελμα) είναι δωρεάν.

Η απονομή των βραβείων για τις πέντε πρώτες κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/11 το βράδυ στην αίθουσα Ballroom, ενώ η απονομή του βραβείου Public Favourite / Βραβείο κοινού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/11 το βράδυ στην ίδια αίθουσα πριν τη δεξίωση.

 Ώρες λειτουργίας Έκθεσης

Παρασκευή: 17.00 – 21.30
Σάββατο: 09.00 – 21.00
Κυριακή: 09.30 – 13.00

Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας πατώντας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.