ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMILIA: Η 3η σεζόν του επιτυχημένου προγράμματος επιβράβευσης της ALUMIL ξεκίνησε!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL ολοκλήρωσε πρόσφατα, με τη μεγάλη κλήρωση, τον δεύτερο κύκλο του και πλέον ξεκίνησε με πλούσια δώρα τον τρίτο κύκλο.

Το ALUMILIA αποτελεί την καλύτερη έκφραση της κουλτούρας συνεργασίας που διακατέχει την ALUMIL. Η εταιρεία «χτίζει» μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τους επιβραβεύει για την επιλογή τους να βρίσκονται δίπλα της. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να επιβραβεύει κατασκευαστές και εμπόρους του δικτύου της ALUMIL και να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ολοκλήρωση του 2ουκύκλου με μεγάλους νικητές

Η δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου προγράμματος επιβράβευσης της ALUMIL γνώρισε τεράστια ανταπόκριση από το δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος μοιράστηκαν περίπου 2.500 δώρα σε κατασκευαστές και εμπόρους, οι οποίοι εξαργύρωναν τους πόντους που συνέλεγαν με τις αγορές τους.

Στα τέλη Ιουνίου, το ALUMILIA 2 έριξε πανηγυρικά αυλαία με τη μεγάλη κλήρωση και κορυφαία δώρα. Ένας τυχερός κατασκευαστής κέρδισε ένα υβριδικό αυτοκίνητο – 1.800 κυβικών, ενώ ένας έμπορος έλαβε ως δώρο ταξίδι αξίας 5.000€ σε προορισμό της επιλογής του.

Τέλος, κληρώθηκαν 10 πνευματικές πρέσες για 10 κατασκευαστές και έτσι έκλεισε ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος.

ΑLUMILIA Season 3, τρίτη και… τυχερή!

Οι συνεργάτες της ALUMIL έχουν «αγκαλιάσει» την ανταποδοτική αυτή πρωτοβουλία και η εταιρεία δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί, εγκαινιάζοντας τον 3ο κύκλο του προγράμματος.

Η Season 3 του ALUMILIA αναμένεται να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών, ενώ τα δώρα θα είναι για άλλη μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο. Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της ALUMIL με τους συνεργάτες της για τη μεγάλη κλήρωση του ALUMILIA έχει οριστεί στις 3 Ιουλίου 2023, με τα μεγάλα δώρα να περιλαμβάνουν:

  • NISSAN Qashqai 1.3 DIG-T 140PS Hybrid Elite για έναν τυχερό κατασκευαστή
  • Ταξίδι αναψυχής αξίας 5.000€ για έναν έμπορο
  • 10 πνευματικές πρέσες για 10 κατασκευαστές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.