ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Σταθερά δίπλα στην κοινωνία με πολλαπλές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας

Ο Δ/ντής Marketing της Etem, Θανάσης Δεληγιάννης παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της 1ης ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής

Η Εταιρική Υπευθυνότητα για την Etem αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής και της καθημερινής λειτουργίας της. Η καταξιωμένη διέλαση, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαγράφει μία πορεία με αγάπη και σεβασμό στον εργαζόμενο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα άνθρωποί της συμμετείχαν  σε δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη έγινε από την 1η ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής και η δεύτερη από τον Σύλλογο Γονέων για την υποστηριζόμενη διαβίωση ατόμων με νοητική στέρηση Το Πέταγμα.

Συγκεκριμένα, η 1η  ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής παρέδωσε στην Etem τιμητική πλακέτα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν όλων των υποστηρικτών της και στην οποία παραβρέθηκαν, εκτός από τους Ανθρώπους της Μονάδας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γ. Δημαράς, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων.

Ο Σύλλογος Το Πέταγμα διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας – ανοίγματος προς το κοινό στις δύο νέες στέγες του στα Βριλήσσια. Πρόκειται για ένα διώροφο κτήριο στη οδό Τροίας, το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικά καλόγουστο και σύγχρονο σπίτι για τα παιδιά. Την όλη προσπάθεια ανακαίνισης τους κτιρίου στήριξε και η Etem.

Η Etem στήριξε την όλο προσπάθεια ανακαίνισης διώροφου κτήριου στα Βριλήσσια για τον Σύλλογο Το Πέταγμα

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της καταξιωμένης διέλασης τόνισαν ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να δώσουν συνολική λύση, σε όλα τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική και ευρύτερη κοινωνία αλλά θα προσπαθούν να είναι εκεί όταν υπάρχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.