ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμίνιου για τον εκσυγχρονισμό του Περιβαλλοντικού Κέντρου Αρκτούρου

Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ELVIAL συμμετείχε στο έργο «Εκσυγχρονισμός του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου Αρκτούρου».

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά στο έργο «Εκσυγχρονισμός του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου Αρκτούρου».

Τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL τοποθετήθηκαν στο κτίριο γραφείων και στο σπίτι των εθελοντών του Αρκτούρου, εξασφαλίζοντας ενεργειακή αναβάθμιση και ζεστασιά στους επιστήμονες και εθελοντές που μελετούν και φροντίζουν την άγρια ζωή, προστατεύοντας τη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό παρέχονται υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης, αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο με τη μοντέρνα σχεδίασή τους.

Ο Γενικός Δ/ντής του Αρκτούρου, Δρ. Αλέξανδρος Καραμανλίδης, απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τονίζοντας: «Ο Αρκτούρος δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια για την προστασία της ελληνικής βιοποικιλότητας. Οι δράσεις της οργάνωσης στηρίζονται από το Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο και τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στον Αετό, το Νυμφαίο και την Αγραπιδιά, Φλώρινας. Ευχαριστούμε θερμά την ΕLVIAL, για την ευγενική της χορηγία, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα της σημαντικής αναβάθμισης των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και ακολούθως της ενίσχυσης των δράσεων μας για την προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς».

Αναφερόμενη στη δωρεά της ELVIAL, η Πρόεδρος της εταιρείας, Τάνια Τζίκα, δήλωσε: «Η αναβάθμιση στο κτίριο γραφείων και στο σπίτι των εθελοντών του Αρκτούρου αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης που διαχρονικά επιδεικνύει η ELVIAL σε δράσεις που συνδράμουν στο έργο σημαντικών οργανισμών και συλλόγων και αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας των υποδομών τους. Η δράση αυτή εντάσσεται στο έργο «Εκσυγχρονισμός του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου Αρκτούρου», το οποίο η ELVIAL αγκάλιασε στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.