ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Συνεργασία με το Mediterranean College

Στο πλαίσιο του μαθήματος Business Consultancy στελέχη της ELVIAL παρουσίασαν στους φοιτητές και φοιτήτριες την εταιρεία, καθώς και το project «Η Ψηφιακή Παρουσία και Αποτελεσματικότητα της ELVIAL (Digital Marketing)».

Στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη είχαν τη χαρά να παραβρεθούν δύο στελέχη της ELVIAL, ο HR Manager, Πάρης Καζάκης και η Digital Marketing Executive, Κατερίνα Μεσημέρη, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών της εταιρείας με σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Κατόπιν πρόσκλησης του Programme Leader / School of Business Administration του Mediterranean College, Βασίλη Κονιάρη, στο πλαίσιο του μαθήματος Business Consultancy, παρουσίασαν στους φοιτητές και φοιτήτριες την εταιρεία, καθώς και το project «Η Ψηφιακή Παρουσία και Αποτελεσματικότητα της ELVIAL (Digital Marketing)».

Οι φοιτητές/τριες θα κληθούν να αναλύσουν και να καταθέσουν τα αποτελέσματά τους για όλες τις δραστηριότητες στον τομέα του ψηφιακού marketing, κατόπιν παροχής όλου του απαραίτητου υλικού από την εταιρεία για τη διεξαγωγή  μίας ολοκληρωμένης εργασίας.

Σε σχετικό μήνυμα το Mediterranean College ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της ELVIAL για τις γνώσεις που μοιράστηκαν με τους φοιτητές/τριες, καθώς και για την καθοδήγηση για το project, τονίζοντας παράλληλα τη σημαντικότητα του έργου μεγάλων εταιρειών να στηρίζουν την προσπάθεια μάθησης.

Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός μέλλοντος με προοπτικές και ελπίδα για τη νέα γενιά, η ELVIAL διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, επενδύοντας στους νέους και στηρίζοντας το όραμά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.