ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” με ενδιαφέρουσα θεματολογία

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “Aluminium Magazine”, με πλούσια ύλη, όπως και κάθε φορά.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε εκτενή, πολυσέλιδη ανάλυση για τις επιδόσεις της μεταποιητικής βιομηχανίας αλουμινίου τη χρονιά που μας πέρασε, η οποία έδειξε σαφή σημάδια ανάκαμψης, με εκτόξευση των εξαγωγών.

Επίσης, στο τεύχος αυτό παρουσιάζονται: Αναλυτικό ρεπορτάζ για τη νέα γραμμή διέλασης της EXALCO που είναι ήδη σε λειτουργία, το καινοτόμο εργαλείο υπολογισμού του Uw της ALUMINCO που λύνει τα χέρια των συνεργατών της, παρουσιάση δύο σημαντικών κατασκευαστικών εταιριών στο έτοιμο κούφωμα, της UNION PROFIL και της METAL PLUS, πλούσιο ρεπορτάζ από την παρουσία των εταιρειών του κλάδου στις εκθέσεις Infacoma και BAU όπου παρουσιάστηκαν πολλά νέα προϊόντα και άρθρο του Παναγιώτη Κλησιάρη, Μηχ. Μηχανικού της EXALCO για τη σημαντικότητα του τουρισμού για τον κλάδο αλουμινίου και πως οι σημαντικές επενδύσεις που αναμένονται θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στις εταιρείες αλουμινίου. Ακόμη τις βελτιωμένες επιδόσεις της ευρωπαϊκής διέλασης και έλασης που επέστρεψαν σε προ κρίσης επίπεδα.

Αυτά και αρκετές ειδήσεις από τις εταιρίες του κλάδου θα βρούμε στο νέο τεύχος του “ALUMINIUM MAGAZINE” που ταχυδρομήθηκε στους συνδρομητές του.

Για να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.