ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Πρώτη τοποθέτηση στην Ελλάδα του υπερσύγχρονου COMET R6 HP της EMMEGI

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία ALDOM του κ. Κατσίνη. Ο κ. Κατσίνης εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας 5 αξόνων με δίσκο COMET R6 HP της EMMEGI.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο που εγκαθίσταται στην Ελλάδα και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες στον χειριστή του. Τεχνικοί της EMMEGI σε συνεργασία με τους τεχνικούς της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ανέλαβαν την εγκατάσταση και γενικά την εκπαίδευση λειτουργίας του COMET R6 HP.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε την εταιρεία ALDOM του κ. Κατσίνη για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που επέδειξε, επιλέγοντάς τη για την αγορά αυτού του μεγάλου και υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στα πλέον σύγχρονα κέντρα επεξεργασίας, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μηχανήματα είναι αποτέλεσμα συνεχούς εκπαίδευσης των τεχνικών της στην Ιταλία στο εργοστάσιο της ΕΜΜEGI, σε συνάρτηση με τη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτηθεί πλέον μετά την εγκατάσταση ενός μεγάλου αριθμού μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Υπερσύγχρονο κέντρο επεξεργασίας COMET R6 HP

Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο επεξεργασίας CNC με 5 ελεγχόμενους άξονες και 8,5 kW άξονα σχεδιασμένο για μηχανική κατεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC και σίδηρο. Διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας: είτε σε μία μόνο ζώνη εργασίας για ράβδους μήκους έως 7,7 μ. και εναλλακτικά σε δύο ανεξάρτητες περιοχές εργασίας όταν βρίσκεται σε διπλή λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή που γίνεται ήδη επεξεργασία στη μία ζώνη, ο χειριστής μπορεί να φορτώνει την άλλη ζώνη ώστε να είναι έτοιμη προς επεξεργασία και να μην υπάρχει νεκρός χρόνος.

Το μηχάνημα διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες για την τοποθέτηση μεγγενών και τη θέση του στόπερ αναφοράς, επιτρέποντας την τοποθέτηση των μεγγενών σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας όταν το κέντρο επεξεργασίας λειτουργεί σε διπλή λειτουργία. Ο 4ος και ο 5ος άξονας επιτρέπουν τον έλεγχο της κεφαλής από το N / C συνεχόμενα στην περιοχή -15° έως 90° στην οριζόντια κατεύθυνση και από 0° έως 720° στον κατακόρυφο άξονα για την κατεργασία της άνω επιφάνειας και όλων των πλευρικών επιφανειών του τεμαχίου εργασίας. Είναι εξοπλισμένο με αυτόματη αποθήκη 12 θέσεων και αυτόματη αλλαγή των εργαλείων και του δίσκου που διαθέτει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.