ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Σε Ιωάννινα και Πάτρα βρέθηκαν οι άνθρωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Σταθερά δίπλα σε κάθε δράση που προάγει τον κλάδο τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης όσο και σε επίπεδο σύσφιξης σχέσεων βρίσκεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία και οι άνθρωποί της.

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Θεόφιλος Παγιάτης, παρευρέθηκε στην έναρξη του 12ου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος του Europa THE LAB στα Ιωάννινα.

Ο Πρόεδρος παρέστη σε δείπνο που παραχώρησε η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. προς τιμή των συναδέλφων και την επόμενη ημέρα το πρωί, κατά την έναρξη των μαθημάτων, συζήτησε αρκετή ώρα με τους συνάδελφους κατασκευαστές για τις προσδοκίες τους από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κύκλο, την πιστοποίηση προσώπων, καθώς και για τα προβλήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα.

Στη συνέχεια αφού τούς διαβεβαίωσε ότι η επικοινωνία τους με την ΠΟΒΑΣ παράγει αμφίδρομα οφέλη, τους συνεχάρη για την απόφασή τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος μαζί με τους κ.κ. Βασίλη Νικολέτα, Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, Δημήτρη Τσελεπή, Πρόεδρο της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, Σαμβέλ Ζατικιάν, Ταμία της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, παρέστησαν μετά από πρόσκληση στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Αχαΐας, στην Πάτρα.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παγιάτης εστίασε στη συνεχιζόμενη κρίση ακρίβειας που μείωσε την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών και τις χαμηλές προσδοκίες των πολιτών, οι οποίοι σε ποσοστό 53,7% πιστεύουν ότι το 2024 θα μειωθούν περαιτέρω τα εισοδήματά τους.

Είναι ανάγκη να εφαρμοστούν πιο δραστικές πολιτικές έναντι της συνεχιζόμενης ακρίβειας ώστε να αντιμετωπιστεί η οικονομική δυσπραγία τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ. Καταλήγοντας, ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους παρευρισκόμενους συνάδελφους, αφού ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βιοτεχνών Μετάλλου Ν. Αχαΐας, Μανώλη Μαυροπούλη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.