ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Συμμετέχει στη διεθνή εμπορική έκθεση FENSTERBAU 2024

Η TEHNi θα παρουσιάσει στη μεγάλη διεθνή έκθεση που πραγματοποιείται στη Νυρεμβέργη μία σειρά καινοτόμων προϊόντων όπως τις πόρτες PIVOT Superior, PIVOT Solution και TLS 90.

Συνεπής στον εξαγωγικό της προσανατολισμό, η TEHNi θα συμμετάσχει στην παγκόσμια κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για παράθυρα και πόρτες, FENSTERBAU 24. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη  Γερμανία, από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης.

Στην αίθουσα 6 και στο περίπτερο 341, η ελληνική εταιρεία θα παρουσιάσει μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα: την οικογένεια πορτών PIVOT Superior με πόρτες που φτάνουν έως τα 4 μέτρα σε ύψος, την οικονομική σειρά PIVOT Solution για μικρότερες κατασκευές και φυσικά την απόλυτη πρόταση για κλασσικές συν επίπεδες πόρτες, την best seller σειρά TLS 90.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.