ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Για 4η συνεχόμενη χρόνια στην έκθεση XENIA με πολλά νέα συστήματα!

Πληθώρα νέων συστημάτων και λύσεων για τον ξενοδοχειακό τομέα θα παρουσιάσει η Europa στην προσεχή έκθεση XENIA.

Η έκθεση XENIA διοργανώνεται στο Metropolitan Expo από το Σάββατο 27 έως και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και η Europa θα βρίσκεται στο HALL 2, στο περίπτερο D06/E05, E06.

Στο ανανεωμένο περίπτερό της, η Europa θα παρουσιάσει τα νέα συστήματά αλουμινίου που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα καταλύματα και φυσικά κατοικίες.

Κεντρικό προϊόν θα είναι το νέο σύστημα Europa Minimal Frame, που αποτελεί καινοτομία στα αρχιτεκτονικά minimal συστήματα. Χωρίς εμφανές πλαίσιο περιμετρικά, με οδηγό στο επίπεδο του πατώματος και το εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος / άνοιγμα που δύναται το σύστημα να καλύψει, προσφέρει την απόλυτη λύση στην minimal φιλοσοφία κάθε χώρου.

Παράλληλα θα προβληθεί το νέο σύστημα EUROPA ELEMENT. Αποτελεί ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για πολλαπλές χρήσεις όπως κάλυψη προσόψεων κτηρίων για αισθητικούς σκοπούς ή για σκίαση, και τη  λειτουργία του ως διαχωριστικό χώρου. Το EUROPA ELEMENT θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση XENIA.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το νέο σύστημα πέργκολας της Europa θα κερδίσει τις εντυπώσεις στην σκίαση εξωτερικών χώρων. Το νέο σύστημα προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες τόσο σε επίπεδο οριζόντιας κάλυψης (κινητά ή σταθερά πτερύγια, πανί, γυάλινη επιφάνεια), όσο και σε επίπεδο κάθετης κάλυψης περιμετρικά, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα συστήματα της Europa (αρχιτεκτονικά συστήματα ή συστήματα σήτας) ή πρόσθετων σκιάσεων (κάθετο πανί).

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί το σύνολο της οικογένειας συστημάτων ανοιγόμενων (EOS) και συρόμενων (ESS) κουφωμάτων, όπως και  το νέο σύστημα EUROPA ID, το οποίο αναμένεται να κερδίσει εκείνους που ενδιαφέρονται για αισθητική βιομηχανικού στυλ στον χώρο τους και την κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Τέλος, η Europa θα παρουσιάσει τις νέες της λύσεις σε επίπεδο πτυσσόμενων συστημάτων και υαλοπετάσματος, όπου νέα, θερμομονωτικά, συστήματα με ιδιαίτερο design και αισθητικές επιλογές έχουν προστεθεί στη γκάμα της.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Europa θα βρίσκονται στον χώρο για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες αρχιτέκτονες / μηχανικούς / εργολάβους, ξενοδόχους, ή ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών και να καθοδηγήσουν λεπτομερώς στην παροχή λύσεων σε κάθε ανάγκη ή αισθητική προτίμηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.