ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Βράβευση για το έργο «Ξαναφυτεύουμε τους ελαιώνες της Αρχαίας Ολύμπιας»

Η EXALCO συμμετείχε περήφανα στο σημαντικό αυτό έργο αποκατάστασης της περιβαλλοντικής ζημιάς που υπέστη η περιοχή το περσινό καλοκαίρι.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα της χώρας μας, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και εμβληματικής σημασίας, συμμετείχε η EXALCO με τη συμβολή της.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του έργου «Ξαναφυτεύουμε τους ελαιώνες της Αρχαίας Ολυμπίας», που μέσα σε χρόνο ρεκόρ -μόλις σε 8 μήνες- αποκαταστάθηκε μέρος της περιβαλλοντικής ζημιάς που υπέστη η περιοχή από την καταστροφική πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού.

Από το τμήμα Marketing της EXALCO, οι κυρίες Εύη Καντώνια (αρ.) και Άλκηστις Κατσιάβα

Η EXALCO συμμετείχε περήφανα στο έργο αυτό και δίχως δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε θετικά στη σημαντική πρωτοβουλία του ευπατρίδη και Θεσσαλού κ. Γιάννου Γραμματίδη, επίτιμου Προέδρου του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, που με τη βοήθεια του αμερικάνικου πολιτιστικού fund “Arete Fund”, την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού» και αξιόλογες εταιρείες-χορηγούς κατάφεραν να παραδώσουν δωρεάν στους πυρόπληκτους καλλιεργητές της περιοχής 135.000 νέα δενδρύλλια κορωνέικης ελιάς.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, η EXALCO βραβεύθηκε για τη συμμετοχή της στο έργο και το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Διαφήμισης & Επικοινωνίας του Ομίλου Βιοκαρπέτ – EXALCO, Εύη Καντώνια Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής στήλης του έργου και με τη φύτευση μιας αιωνόβιας ελιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο «Ξαναφυτεύουμε τους ελαιώνες της Αρχαίας Ολυμπίας» είναι μακράν το πρώτο έργο αποκατάστασης φυσικής καταστροφής στην Ελλάδα μετά τις φονικές φωτιές του περασμένου καλοκαιριού μέχρι και σήμερα. Τέτοια σημαντικά έργα βρίσκουν πάντα τους ανθρώπους της EXALCO αρωγούς, βοηθώντας έμπρακτα για ένα καλύτερο περιβάλλον και ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.