ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στο νέο σύστημα σκίασης για βιοκλιματικές πέργκολες ALUMINCO FREEDOM και αφετέρου στη νέα σήτα IFS της ALUMIL με αόρατα προφίλ!

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Το πρώτο εξώφυλλο είναι αφιερωμένο στο νέο καινοτόμο σύστημα ALUMINCO FREEDOM που προσφέρει ιδανική σκίαση σε βιοκλιματικές πέργκολες. Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στο καινούργιο και αισθητικά εντυπωσιακό σύστημα σήτας IFS της ALUMIL που με τα αόρατα προφίλ προφέρει μοναδική minimal αισθητική σε κάθε χώρο.

Η αναγκαστική στροφή της ΕΕ στην αλλαγή του ενεργειακού μείγματος στη Γηραιά Ήπειρο έχει κάνει πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και της δικής μας να στρέφουν την προσοχή τους στον ήλιο. Αποτέλεσμα είναι η ζήτηση για συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων να έχει εκτοξευτεί και το μέλλον να προμηνύεται ακόμη καλύτερο. Στο ειδικό αφιέρωμα του “aluminium magazine” θα μάθετε λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” και θα ενημερωθείτε για τις κορυφαίες λύσεις που παρέχουν σε επίπεδο στήριξης Φ/Β πλαισίων οι εταιρείες του κλάδου μας.

Σε επίπεδο συστημάτων, η νέα λύση σκίασης SMARTIA ZIP SCREEN της ALUMIL είναι μία καινούργια καινοτόμα πρόταση που αφορά σε ηλεκτρικά ρολά με πανί σκίασης και τεχνολογία ZIP, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικά κουτιά και βελτιώνουν την αισθητική κάθε χώρου.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα brand στον χώρο της εμπορίας προϊόντων για κατασκευαστές αλουμινίου, με προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις που στόχο έχουν να διευκολύνουν στον μέγιστο βαθμό τους επαγγελματίες του χώρου. Στο τρέχον τεύχος, η εταιρεία παρουσιάζει τρεις μοναδικές λύσεις της από την πολύ μεγάλη γκάμα που διαθέτει και προτείνει στον επαγγελματία.

Στο νέο τεύχος του “aluminium magazine” φιλοξενείται επίσης μία εκτενής παρουσίαση των συστημάτων της εταιρείας EUROPA που είναι ιδανικά για προγράμματα τύπου “Εξοικονομώ”. Το πορτφόλιο της εταιρείας περιλαμβάνει συρόμενα και ανοιγόμενα ενεργειακά συστήματα υψηλών προδιαγραφών καθώς και θερμομονωτικά ρολά που συνδυάζουν ενεργειακή οικονομία, ασφάλεια και αντοχή.

Τα νέας γενιά ενεργειακά συστήματα αλουμινίου της ETEM χρησιμοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών ANAMNISIS στη Νάξο, αποτελώντας άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως η επιλογή αρχιτεκτονικών λύσεων της εγχώριας βιομηχανίας οδηγεί σε ένα κορυφαίο τελικό αποτέλεσμα σε αισθητικό και τεχνικό επίπεδο.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.