ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη επίσημη παρουσίαση της εταιρείας στην Αίγυπτο!

Ανάμεσα στα στελέχη της ETEM που παρευρέθηκαν στην WinDoorEx 2020 ήταν και ο Γεν. Δ/ντης της εταιρείας, Λάμπρος Γιαννούχος (αρ.)

Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ETEM στην έκθεση WinDoorEx 2020 που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο Κάιρο.

Πρόκειται μία έκθεση για πορτοπαράθυρα που έχει ήδη καθιερωθεί ως μία αξιόπιστη B2B πλατφόρμα για παραγωγούς, προμηθευτές και ποιοτικούς αγοραστές όσον αφορά στην αγορά της δόμησης και των κατασκευών στη Μέση Ανατολή, με ειδίκευση σε δομικές λύσεις για τις επιφάνειες και το εξωτερικό του κελύφους των κτιρίων.

Η καταξιωμένη ελληνική διέλαση συμμετείχε μαζί με τον τοπικό συνεργάτη EMAG και το αποτέλεσμα ήταν μία εποικοδομητική και με ουσία παρουσία που έδωσε την ευκαιρία βολιδοσκόπησης νέων ευκαιριών και σύναψης επιχειρηματικών συμφωνιών.

Τα νεότερα συστήματα της ETEM, ES38, ES70, καθώς και τα ευρέως γνωστά σε άλλες αγορές παλαιότερα συστήματα παραθύρων και πορτών Е19, Е22, είχαν τεράστια απήχηση στο Κάιρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των επισκεπτών της WinDoorEx 2020 και ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για ακόμη πιο δυναμική παρουσία της ελληνικής διέλασης στην τοπική αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.