ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο νέος τροποποιημένος Οδηγός Εφαρμογής του προγράμματος “εξοικονομώ”

Αρκετές αλλαγές έγιναν στον Οδηγό Εφαρμογής του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” και στα σχετικά παραρτήματα του οδηγού. Για τις αλλαγές αυτές εκδόθηκε η με Α.Π. 175600/430/04.06.2018 (ΦΕΚ Β’ 2123/08.06.2018) Κοινή Υπουργική Απόφαση με τίτλο “Τροποποίηση της με Α.Π. 171563/131/21.02.2018 (Β’ 756/02.03.2018) κοινής απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο: «Προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II», που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει”.

Οι αλλαγές αυτές έχουν ενσωματωθεί στον νέο Οδηγό Εφαρμογής που είναι ανηρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος και καλό θα είναι να ενημερωθούν άμεσα οι επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων.

Κατεβάστε τον τροποποιημένο Οδηγό Εφαρμογής (έκδοση Ιούνιος 2018)

Δείτε όλα τα παραρτήματα εφαρμογής του προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.