ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επενδύσεις» στα φετινά «Growth Awards»

Τα «Growth Awards» που συνδιοργανώνουν η Eurobank και η Grant Thornton, έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις εκείνες που, παρά το δυσμενές και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν. Επιχειρήσεις που καινοτόμησαν, υιοθέτησαν εξωστρεφή στρατηγική, εμφάνισαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, σεβόμενες την πελατειακή τους βάση και το ανθρώπινο δυναμικό τους, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Οι επιχειρήσεις αυτές εμφανίζουν ορισμένα κοινά οικονομικά χαρακτηριστικά όπως η διατήρηση και αύξηση του τζίρου, η λειτουργική κερδοφορία, οι υψηλές ταμειακές ροές, τα καθαρά κέρδη μετά φόρων, τα υψηλά ταμειακά αποθέματα, ενώ σε αρκετές από αυτές ο δανεισμός είναι από μηδενικός έως ελάχιστος, σε σύγκριση με το μέγεθος του ισολογισμού.

Κατά την εξέταση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων (Nomination Committee), η ELVIAL έλαβε μία εκ των 20 υψηλότερων βαθμολογιών σε όλες τις κατηγορίες. Στη συνέχεια της διαδικασίας αξιολόγησης για την ανάδειξη των «πρώτων», η ELVIAL ανεδείχθη πρώτη στην κατηγορία «Επενδύσεις», μία διάκριση που αποτελεί απόλυτη δικαίωση της επιλογής της να συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα και να εξάγει σ’ όλο τον κόσμο.

Η Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασ. Τζίκα, παρέλαβε το πρώτο βραβείο εκ μέρους της εταιρείας για την κατηγορία «Επενδύσεις» στα φετινά «Growth Awards»

Στο πλαίσιο της βράβευσης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασημίνα Τζίκα τόνισε: «Σήμερα στην εταιρεία μας είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι, είναι ιδιαίτερα τιμητικό κάποιος να σε ξεχωρίζει και να σε επιβραβεύει για την προσπάθεια που κάνεις! Ευχαριστούμε θερμά την Eurobank, την Grand Thorton και την επιτροπή αξιολόγησης, που επέλεξαν την εταιρεία μας ανάμεσα σε άλλες πραγματικά αξιόλογες επιχειρήσεις.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτό που πρεσβεύει η εταιρεία μας, και που όλοι μαζί καταφέραμε, να ταξιδέψει το αλουμίνιό μας σε όλο τον κόσμο και να αποτελεί σήμερα πρώτη επιλογή για πολλές καταξιωμένες επιχειρήσεις.

Όταν έχεις όμως δίπλα σου ανθρώπους  με υψηλό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, επενδύεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και παρέχεις προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, οι επενδύσεις είναι ένα αυτονόητο και διαχρονικό αποτέλεσμα. Αυτό κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον, να επενδύουμε στην Ελλάδα και να εξάγουμε σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.