Companies

ETEM A.E.

ETEM A.E.

Κεντρικές εγκαταστάσεις – Έκθεση:
Ηρώων Πολυτεχνείου 1-4, 19018 Μαγούλα
Αττικής

Τηλ. 210.4898605

ΙστοσελίδαE-mail

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΤΕΜ είναι μία πρωτοπόρα εταιρεία διέλασης αλουμινίου που κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ΕΤΕΜ, που ιδρύθηκε το 1971, είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ολοκληρωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στην Ελλάδα.

Με δύο εγκαταστάσεις παραγωγής, στην Αθήνα (Ελλάδα) και στη Σόφια (Βουλγαρία), και ετήσια δυναμικότητα που υπερβαίνει τους 40.000 τόνους, η ΕΤΕΜ εγγυάται συνεχή και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες μας. Με συνεχείς καινοτομίες και επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και προσωπικό, η ΕΤΕΜ είναι μία διεθνής εταιρεία με εξαγωγές που υπερβαίνουν το 70% της παραγωγικής δυναμικότητάς της και παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες.

Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 40 χρόνια, και στους δύο τομείς όπου έχουμε παρουσία, στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές, δεσμευόμαστε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και δημιουργούμε μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και τη συνέπεια.

Η ΕΤΕΜ κατέχει μία ισχυρή θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη σε νέες χώρες και αγορές. Με αποτελεσματικές δομές και προσωπικό υψηλών προσόντων, εκπληρώνουμε το στρατηγικό μας στόχο που αφορά την κατανόηση και την ικανοποίηση των αναγκών κάθε αγοράς καθώς και τη διευκόλυνση των πελατών μας ώστε να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

• Συστήματα κουφωμάτων
• Συστήματα Αεριζόμενων Προσόψεων
• Υαλοπετάσματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

• Προφίλ αλουμινίου για γενικές οικοδομικές και βιομηχανικές χρήσεις
• Συστήματα αλουμινίου (Etem) για πόρτες, παράθυρα και προσόψεις κτιρίων και πολλές ακόμα αρχιτεκτονικές κατασκευές
• Εξωτερικά Συστήματα Σκίασης
• Κάθετη και οριζόντια ηλεκτροστατική βαφή σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

• ISO 9001
• ISO 14001
• Qualicoat
• CE

Γενικός Δ/ντής: Γιώργος Μεντζελόπουλος

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.