ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΜΕΛΙΟ Software: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη Σήμανση CE, το FPC και το «Εξοικονομώ ΙΙ» σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ

Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέματα που αφορούν στη Σήμανση CE, το FPC και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη), Σάββατο 19/01 και ώρα 11:00.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων  και των απαιτήσεων και να δοθούν οι απαντήσεις και τα εργαλεία για να μπορούν οι επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη Σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (FPC) και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Δήλωση συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως 15/01 με τους τρεις παρακάτω τρόπους:

  1. Συμπληρώνοντας τη φόρμα πατώντας εδώ.
  2. Επικοινωνώντας με τη ΘΕΜΕΛΙΟ Software στα τηλ. 210.995.2961-2, 697.811.4143 ή μέσω email στη δ/νση themelio.sc@gmail.com
  3. Επικοινωνώντας με τη γραμματεία της ΠΟΒΑΣ στο τηλ. 210.645.3740 ή μέσω email στη δ/νση povas@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.