ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

CISA: Μεγάλο εύρος επιλογών στους μηχανισμούς επαναφοράς πορτών

Οι σούστες CISA είναι αναγνωρίσιμες σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, συνδυάζοντας αντοχή, ασφάλεια και χρηστικότητα!

Ο οίκος CISA διαθέτει μία πλούσια γκάμα σε μηχανισμούς επαναφοράς που κατέχουν διεθνείς πιστοποιήσεις για όλα τα είδη πορτών.

Με την πολυετή εμπειρία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που διέπουν όλα τα προϊόντα CISA, καλύπτονται όλες οι ανάγκες της αγοράς και όλες οι τεχνικές ιδιαιτερότητες που θα συναντήσει ο επαγγελματίας. Οι σούστες CISA είναι αναγνωρίσιμες σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Η αντοχή, η ασφάλεια και η χρηστικότητα που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα, προσφέρονται σε πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μεγάλη αποδοχή τους στην αγορά. Όλοι οι τύποι διατίθενται με πολλαπλές ρυθμίσεις, για όλα τα μεγέθη-βάρη πορτών και εκδόσεις με «φρένο».

60460

Πρόκειται για το best seller των πωλήσεων, επί δεκαετίες που καλύπτει όλες τις ανάγκες της αγοράς. Έρχεται ανανεωμένη πλέον με ρυθμιζόμενη δύναμη 2-4.

60150

Μία ιδιαίτερης αισθητικής επιλογή που προσφέρει «ρετρό» εμφάνιση και είναι συμβατή με όλα τα μεγέθη πορτών.

C141x

Μηχανισμός επαναφοράς τύπου «μπουκάλα» με πολλαπλές ρυθμίσεις και αξεπέραστη αξιοπιστία για μακροχρόνια χρήση.

C151x / C161x

Τύπου «πλακέ» με αξεπέραστο design, απόλυτες επιδόσεις-δύναμη 2-6 και εύκολη εφαρμογή.

D6 / 7200

Εξελιγμένη και εξειδικευμένη σειρά με λειτουργία συρόμενου εμβόλου που προσφέρει απαλή και ήσυχη χρήση. Είναι πιστοποιημένη για άτομα με ειδικές ανάγκες.

D8200

«Κρυφή» σούστα για εφαρμογές που απαιτούν εσωτερική εγκατάσταση.

Πληροφορίες

Επισκεφθείτε τη CISA Spa στο: www.cisa.com/en/index.html

Ελληνική αντιπροσωπεία: PRECISA ΜΕΠΕ
Τηλ.: 0030 210 3229333
e-mail: precisa@precisa.com.gr

Αναζητήστε τα προϊόντα CISA σε διακεκριμένους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.