ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ιδιωτικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό με την σφραγίδα των συστημάτων Aluminco

Έργο στο Ανατ. Λονδίνο
Έργο στο Ανατ. Λονδίνο

Για έργα Ιδιωτικών Κατοικιών και Διαμερισμάτων, η ALUMINCO προσφέρει σε αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εγκαταστάτες και πελάτες της, μια ανεξάντλητη επιλογή από καινοτόμες και εμπνευσμένες λύσεις αλουμινίου με ανάλογες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν σημαντικά ιδιωτικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό με την χρήση των συστημάτων Aluminco. Το πρώτο έργο αφορά ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγγλία, στο Croydon στο Ανατολικό Λονδίνο, ενώ το δεύτερο ένα συγκρότημα διαμερισμάτων και μονοκατοικιών στα Ιαωάννινα.

Τα έργα αυτά, που αναφέρονται παρακάτω, δίνουν μια γεύση από την ευεληξία, την προσαρμοστικότητα και την τεχνογνωσία που προσφέρουν τα συστήματα κουφωμάτων της Aluminco.


Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Αγγλία
Τοποθεσία: Croydon, Ανατολικό Λονδίνο
Προϊόν: Σειρά AL 520 – Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Συνεργάτης: Kalglass Ltd

Νέα διαμερίσματα στην περιοχή Croydon του Ανατολικού Λονδίνου με τα πιστοποιημένα, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών CLIMA.

Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων ντύθηκε εξ ολοκλήρου (πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες) με το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALUMINCO Clima AL 520 που διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητά του.

Το έργο υλοποιήθηκε το 2ο τρίμηνο του 2015 και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Aluminco, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που επιβάλλει το εγχειρίδιο ποιότητας στην Αγγλία.

Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές. Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.


Διαμερίσματα – Μονοκατοικίες, Βορειοδυτική Ελλάδα
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Προϊόντα: Σειρά F50 – Κάγκελα Αλουμινίου Inox
Σειρά: Crystal Line – Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα
Συνεργάτης: SiMPAS

Διαμερίσματα και Μονοκατοικίες στην Βορειοδυτική Ελλάδα με τα προηγμένα συστήματα καγκέλων F50 και Crystal Line. Οι απεριόριστες εφαρμογές των συστημάτων F50 και Crystal Line CRYSTAL F50προσφέρουν μοναδικές λύσεις, υψηλή αισθητική και μεγαλύτερη οικονομία στις σύγχρονες κατασκευές.

Τα πλεονεκτήματα αυτά εκφράστηκαν απόλυτα στο σύνολο τους από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Aluminco, την εταιρεία SiMPA προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα έργα που παρουσιάζονται.

Τα συστήματα καγκέλων F50 και Crystal Line διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τυπολογιών καθώς επίσης για το εντυπωσιακό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ioannina_crystal line

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.