ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMINCO εκπροσωπεί επάξια τον κλάδο αλουμινίου στις «Ιστορίες Δημιουργίας» του ΣΕΒ

Ο πρόεδρος και δ/ων σύμβουλος της ALUMINCO, Δημήτρης Καρράς στο γραφείο του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Ο ΣΕΒ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την ανάδειξη και προβολή στο ευρύτερο κοινό της παραγωγικής Ελλάδας. Της Ελλάδας που σε πείσμα των καιρών, ξεπερνώντας στρεβλώσεις, εμπόδια και καθυστερήσεις μέσα στην κρίση, ξεχωρίζει με άξονες την καινοτόμα παραγωγική δράση, τη διασύνδεση με αλυσίδες αξίας, την οργανωτική της ευελιξία και τη διεύρυνση της εξαγωγικής της βάσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΕΒ υλοποιεί μία σειρά βίντεο, με τίτλο «Η Ελλάδα Παράγει: Ιστορίες Δημιουργίας», όπου θα παρουσιαστούν 17 δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιομηχανία και μεταποίηση, ως βασικό μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Μεταξύ των 17 επιχειρήσεων θα βρούμε τη “δική” μας ALUMINCO, η οποία εκπροσωπεί επάξια τον κλάδο αλουμινίου.  Η δυναμική διέλαση επιλέχθηκε ως επιχείρηση που υποστηρίζει τα εγχειρήματά της παρά τις αντιξοότητες, δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας, επενδύει στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, την εταιρική οργάνωση και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στο βίντεο ο CEO της ALUMINCO, Δημήτρης Καρράς, «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον θεατή, μιλάει με αμεσότητα και ειλικρίνεια, περιγράφοντας τις προσωπικές του εμπειρίες. Στέκεται στις  δυσκολίες και τα προβλήματα, ωστόσο μεταδίδει θετικά μηνύματα για τον ρόλο του «Επιχειρείν» στην Ελλάδα της κρίσης που συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Δείτε το βίντεο του ΣΕΒ για την ALUMINCO

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.