ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Elval Colour: Σύγχρονος σχεδιασμός με προηγμένα υλικά σε προσόψεις κτιρίων μεγάλης επισκεψιμότητας

Το κτίριο γραφείων Citypassagen Örebro στη Σουηδία είναι ντυμένο με βραδύκαυστα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® A2 συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. σε χρυσό χρώμα.

Φωτογράφος: Andreas Hultèn

Τα υλικά της Elval Colour έχουν μία δυναμική παρουσία σε όλον τον κόσμο, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των κτιρίων και των πόλεων. Το κτίριο γραφείων Citypassagen Örebro στη Σουηδία, ξεχωρίζει τόσο για την αρχιτεκτονική του όσο και για τις έξυπνες περιβαλλοντικές του λύσεις.

Είναι ντυμένο με βραδύκαυστα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® A2 συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. σε χρυσό χρώμα, διαμορφωμένα ώστε να δίνουν μία τρισδιάστατη όψη στο περίβλημα του κτιρίου,. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί 340 ηλιακά πάνελ για την τροφοδοσία του κτιρίου με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

Το έργο υλοποιήθηκε ως έργο σχεδιασμού-κατασκευής με χρήση δεδομένων BIM και μεθόδων LEAN, από το αρχιτεκτονικό γραφείο ROOF Arkitekter AB, μέλος του PE Teknik & Arkitektur AB και υλοποιήθηκαν από την INHUS Group.

Φωτογράφος: Andreas Hultèn

Τα Σύνθετα Πάνελ Αλουμινίου etalbond® μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν, επιτρέποντας μια μεγάλη ποικιλία τρισδιάστατων ή καμπύλων σχημάτων και συνδυάζοντας λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Η Elval Colour μένει πάντα πιστή στο όραμα και τις αξίες της, με διαδικασίες παραγωγής και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρεία εστιάζει στην καινοτομία, στις ανάγκες της αγοράς και στη συνεχή βελτίωση ώστε να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.