ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL Training Centre: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος

Στους διαμορφωμένους χώρους του νέου υπερσύγχρονου ELVIAL Experience Centre στην Αττική και του βιομηχανικού κέντρου του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε ο 2ος κύκλος του ELVIAL Training Centre.

Με κίνητρο τη θετική ενέργεια του πρώτου εκπαιδευτικού σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε και ο 2ος κύκλος του ELVIAL Training Centre. Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, με συμμετέχοντες από τη Νότια Ελλάδα, ολοκληρώθηκε στο νέο υπερσύγχρονο ELVIAL Experience Centre στην Αττική. Το ELVIAL Experience Centre με ειδικά διαμορφωμένους χώρους δημιούργησε μία ολιστική και διαδραστική εμπειρία για όλους τους εκπαιδευόμενους.

Οι εισηγητές της ELVIAL μετέδωσαν εξειδικευμένες γνώσεις, θεωρητικές και τεχνικές, γύρω από όλη την αλυσίδα του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο του ELVIAL Training Centre δίνει ιδιαίτερη έμφαση και σε καίριες διοικητικές λειτουργίες των εταιρειών αλουμινίου σε τομείς όπως οι πωλήσεις, το Marketing και η διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, διεξήχθη το δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκπαίδευσης του ELVIAL Training Centre στον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL στο Κιλκίς. Οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τη θεωρητική τους εκπαίδευση αλλά κυρίως μπόρεσαν να μετατρέψουν τη γνώση σε πράξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν σενάρια κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου και οι εκπαιδευόμενοι κατάφεραν, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος του ELVIAL Training Centre να κατανοήσουν πλήρως όλες τις κατασκευαστικές και τεχνικές πτυχές των συστημάτων.

Η ELVIAL ευχαρίστησε κάθε ένα συμμετέχοντα ξεχωριστά και ελπίζει οι γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν να αποτελέσουν εφόδιο όλων των εκπαιδευόμενων απέναντι σε ένα ευμετάβλητο και συνεχώς ανταγωνιστικό πλαίσιο.

Δηλώστε συμμετοχή για τον επόμενο εκπαιδευτικό κύκλο εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.