ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το απόλυτο θερμομονωτικό σύστημα S91 στο πλαίσιο εκδήλωσης για το 0+HOUSE

ALUMIL 0+HOUSE

Φανταστείτε ένα σπίτι το οποίο δεν «ξοδεύει» ενέργεια και που αντίθετα εκμεταλλεύεται την ενέργεια που συλλέγει από το περιβάλλον και τη διαχειρίζεται με τον αποδοτικότερο τρόπο. Αυτό το «έξυπνο» σπίτι δεν είναι άλλο από το 0+HOUSE του αρχιτεκτονικού γραφείου MAKRIDIS & ASSOCIATES, ένα τολμηρό project το οποίο κοιτώντας στο μέλλον, παρουσιάζει σήμερα μία προκατασκευασμένη βιοκλιματική ιδιωτική κατοικία, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη οικολογική λύση κατοίκησης με αρχή, μέση και τέλος.

SUPREME S91-ALUMILΦανταστείτε τώρα, τι είδους παράθυρα θα έπρεπε να διαθέτει ένα κτίριο όπως το 0+ HOUSE, στο οποίο υπολογίζεται με ακρίβεια και η πιο μηδαμινή απώλεια θερμότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, τη λύση δίνει το εξαιρετικό σύστημα ανοιγόμενου παραθύρου SUPREME S91 της ALUMIL για παθητικά κτίρια, το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Ελληνικό σύστημα αλουμινίου πιστοποιημένο από το Γερμανικό φορέα πιστοποίησης Passive House Institute, ο οποίος εξειδικεύεται στα παθητικά κτίρια.

Οι παρευρισκόμενοι στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του 0+ HOUSE, η οποία έλαβε χώρα στις 13/02 στην έκθεση Infacoma, είχαν την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση του διευθυντή Έρευνας κα Ανάπτυξης της ALUMIL, κ. Δομαζινάκη, ο οποίος μίλησε για το προηγμένο θερμομονωτικό παράθυρο που χρησιμοποιήθηκε για το έργο των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί μία tailor made λύση του μοναδικού SUPREME S91. Ο τεχνολογικός κολοσσός απαίτησε πολύ υψηλή θερμοπερατότητα και πληθώρα άλλων καινοτόμων χαρακτηριστικών για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, απαιτήσεις στις οποίες η ALUMIL ανταποκρίθηκε στο έπακρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.