ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέα σήτα IFS για minimal συρόμενα συστήματα αλουμινίου

Το νέο σύστημα ενσωματώνεται άψογα στις σειρές συρόμενων συστημάτων SUPREME S650 PHOS και SMARTIA M630 PHOS, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από έντομα και minimal αισθητική.

Η ALUMIL, κορυφαία ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής πιστοποιημένων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα ρολού σήτας οριζόντιας κίνησης Integrated Flyscreen IFS. Το νέο σύστημα ενσωματώνεται άψογα στις σειρές συρόμενων συστημάτων SUPREME S650 PHOS και SMARTIA M630 PHOS, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από έντομα και minimal αισθητική, με κρυφά προφίλ αλουμινίου που μεγιστοποιούν τον φυσικό φωτισμό και αερισμό των εσωτερικών χώρων.

Το σύστημα σήτας Integrated Flyscreen IFS συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και αισθητική με την κορυφαία λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο, ενώ σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία κατασκευής και χρήσης. Γνωρίστε μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου συστήματος:

  • Εντοιχισμένα αόρατα προφίλ όταν η σήτα είναι σε κλειστή θέση.
  • Δυνατότητα ανοίγματος σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση.
  • Επίπεδος οδηγός που εξασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε παιδιά, ηλικιωμένους και ΑμεΑ.
  • Ευελιξία διαστάσεων (έως 2μ. πλάτος και 3,2μ. ύψος) και τυπολογιών και δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.
  • Ειδικά σχεδιασμένη λαβή για ευκολία στη χρήση.

Το σύστημα σήτας Integrated Flyscreen IFS είναι πιστοποιημένο από την TÜV AUSTRIA για την περιεκτικότητά του σε 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, μια πιστοποίηση που αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση της ALUMIL σε πρακτικές που προάγουν τη βιωσιμότητα, διασφαλίζοντας τη δημιουργία προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα σήτας Integrated Flyscreen IFS της ALUMIL, επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος στο website της εταιρείας:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.