ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Nέες δοκιμές πιστοποίησης των συστημάτων της στο ift Rosenheim

europa

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. επενδύοντας διαρκώς στην εξέλιξη και διάθεση συστημάτων αλουμινίου δοκιμασμένης ποιότητας και αξίας, ελέγχει και δοκιμάζει κάθε τελικό προϊόν πριν αλλά και μετά την κυκλοφορία του στην αγορά. Στα πλαίσια αυτά η EUROPA προχώρησε σε νέες δοκιμές πιστοποίησης των συστημάτων της σε κοινοποιημένα εργαστήρια όπως το διεθνούς φήμης Ift Rosenheim στη Γερμανία.

ift_LogoΟι δοκιμές περιλαμβάνουν τόσο τα ανοιγόμενα συστήματα της EUROPA, όσο και τα αντίστοιχα της Prima. Οι τυπολογίες των σειρών που δοκιμάζονται είναι μονόφυλλα και δίφυλλα, με Camera Europea και περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος, με ή χωρίς σταθερό. Τα συστήματα δοκιμάζονται ως προς την αεροδιαπερατότητα, την υδατοστεγανότητα και την αντοχή σε ανεμοπίεση, ανταποκρινόμενα πλήρως στις δοκιμασίες, επιτυγχάνοντας από τις υψηλότερες αποδόσεις αναλογικά με την τυπολογία.

Τα ανανεωμένα αυτά πιστοποιητικά για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση, σε συνδυασμό με τα πιστοποιητικά των συστημάτων για συντελεστή θερμοπερατότητας πλαισίου ένα ολοκληρωμένο στοιχείο διασφάλισης ποιότητας για τους συνεργάτες κατασκευαστές και τους τελικούς χρήστες. Είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στο site της εταιρίας www.profil.gr, στην ενότητα για τους κατασκευαστές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button