ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Δίπλα στους κατασκευαστές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Architectural Aluminium Academy στην Πάτρα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία συμμετέχει ενεργά και στηρίζει σταθερά κάθε προσπάθεια επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των κατασκευαστών κουφωμάτων.

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης, παρευρέθηκε τόσο στην έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος της Architectural Aluminium Academy στην Πάτρα όσο και στην ολοκλήρωσή του.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ συνεχάρη τους συνάδελφους κατασκευαστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν από την έναρξη του προγράμματος, μέχρι και την αποφοίτησή τους. Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με την πορεία του κλάδου. Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το σεμινάριο και την επιθυμία να πραγματοποιηθούν περισσότερα επιμορφωτικά σεμινάρια με επίκαιρη θεματολογία.

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου. Επιπροσθέτως ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.