ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Oι πούδρες της AkzoNobel προστατεύουν την Βασιλική La Sagrada Familia στην Βαρκελώνη

La-Sagrada-Familia-1

O διάσημος ρωμαιοκαθολικός ναός Βασιλική και Εξαγνιστική Εκκλησία της Αγίας Οικογένειας “La Sagrada Família” στην Βαρκελώνη αν και ημιτελής, αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η οικοδόμηση σύμφωνα με τους project managers του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2026.

Στην AkzoNobel, με εταιρική ιστορία 400 ετών, υποστηρίζουμε ένθερμα την ανάγκη για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των πόλεών μας”, αναφέρει ο John Wolff, Γενικός Διευθυντής της AkzoNobel Powder Coatings και συμπληρώνει “Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και προστασία ενός τόσο σημαντικού μνημείου”.

Σχεδιασμένη από τον καταλανό αρχιτέκτονα Antoni Gaudi, η εκκλησία δέχεται περίπου τρία εκατομμύρια επισκεπτών το χρόνο. Οι πούδρες Interpon θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία και τη διακόσμηση πολλών μεταλλικών τμημάτων του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των περιβλημάτων και των μπαλκονιών των ψηλών κωνικών πύργων.

Ειδικότερα, το αστάρι πούδρας με ψευδάργυρο Polyzinc 790 θα εφαρμοστεί για την αντιδιαβρωτική προστασία των χαλύβδινων τμημάτων. Το Polyzinc χρησιμοποιείται τα τελευταία 15-20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία για την προστασία χαλύβδινων επιφανειών σε πολύ επιθετικές συνθήκες (περιβάλλον C4, C5 & C5M) και τα εξαιρετικά αποτελέσματα το καταδεικνύουν ως το πλέον κατάλληλο οικολογικό αντιδιαβρωτικό αστάρι πούδρας και για τις μνημειώδεις κατασκευές όπου η διατήρηση στον χρόνο είναι υψίστης σημασίας ζητούμενο.

Η πούδρα Sable Gris 2900 έχει επιλεγεί για την διακόσμηση των στοιχείων και θα αποτελέσει το δεύτερο χέρι βαφής μετά το ψευδαργυρικό αστάρι Polyzinc. Παράγεται με την υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525 και είναι από τις πιο δημοφιλείς sable αποχρώσεις της Collection Futura στην Ευρωπαϊκή αγορά. Με εξαιρετική αντίσταση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, οι πούδρες της σειράς Interpon D2525 διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα για πάρα πολλά χρόνια και καλύπτονται από εγγυήσεις χρώματος ανά έργο έως και 25 έτη.

www.interpon.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.