ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Στηρίζει τη σειρά DOMa Diaries για το μέλλον της ελληνικής πόλης

Μέσα από την υποστήριξη των εκδηλώσεων, η NEOKEM εκφράζει τον σεβασμό της προς τους επαγγελματίες του χώρου και ενισχύει την προσπάθεια για διαρκή καινοτομία και ανάπτυξη στην αρχιτεκτονική.

Η ΝΕΟΚΕΜ, συμμετείχε στη δεύτερη εκδήλωση της σειράς DOMa Diaries, μια σειρά ημερίδων που αναζητά το μέλλον της ελληνικής πόλης μέσα από τα μάτια δέκα καταξιωμένων αρχιτεκτόνων. Η εκδήλωση εστίασε σε έργα που εξελίσσονται ακόμη, παρουσιάζοντας τις προοπτικές και τις προκλήσεις τους.

Οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη δεύτερη εκδήλωση της σειράς DOMa Diaries παρουσίασαν έργα που προτείνουν διαφορετικές προσεγγίσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

Μέσα από την υποστήριξη αυτών των εκδηλώσεων, η NEOKEM εκφράζει τον σεβασμό της προς τους επαγγελματίες του χώρου και ενισχύει την προσπάθεια για διαρκή καινοτομία και ανάπτυξη στον χώρο της αρχιτεκτονικής.

Η συμμετοχή στη σειρά DOMa Diaries αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για την εταιρεία να δείξει τη δέσμευσή της στην προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας σε κάθε πτυχή της αρχιτεκτονικής, από τα χρώματα μέχρι τον σχεδιασμό των πόλεών μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.