ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Νέα εγκατάσταση του κέντρου επεξεργασίας Phantomatic X4 από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ALUXAL ΑΒΕΕ. Η ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ALUXAL ΑΒΕΕ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, αποκτώντας το κέντρο επεξεργασίας της ΕMMEGIGROUP και ειδικότερα του μοντέλου Phantomatic X4.

Πρόκειται για ένα μοντέλο τεσσάρων αξόνων με αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών και αυτόματη αλλαγή των εργαλείων, ηλεκτρονικό στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες με περιστροφή της κεφαλής και επεξεργασία σε μεγάλη διάσταση προφίλ. Είναι κλειστού τύπου, μειώνει το θόρυβο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, ενώ παρέχει επίσης απόλυτη ασφάλεια στο χειριστή.

H διαδικασία είναι απλή και γίνεται εξ ολοκλήρου από το γραφείο. Αρχικά, προγραμματίζονται οι λίστες κοπών και επεξεργασιών, και βελτιστοποιημένες πλέον, μέσω USB, μεταφέρονται στο πριόνι όπου γίνονται οι κοπές. Στη συνέχεια, εκτυπώνονται ετικέτες που κολλώνται σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά υπό τη μορφή barcode, με τα κομμάτια αυτά να μεταφέρονται κατόπιν στο κέντρο επεξεργασίας όπου διαβάζονται από το scanner και αναγνωρίζονται οι επεξεργασίες που έχουν προεπιλεχθεί.

Το Phantomatic X4 συμπλήρωσε το ήδη υπάρχον διπλό πριόνι Radial Libra της EMMEGI, το οποίο διέθετε η εταιρεία, και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κοπών και επεξεργασιών Frame Project Executive της EMMEGISOFT αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ALUXAL ΑΒΕΕ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε, ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα, θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.