ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΞΑΛ: Ο ειδικός στην ανοδίωση αλουμινίου

Με 40 και πλέον χρόνια σημαντικής παρουσίας, εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον χώρο της ανοδίωσης, η ΟΞΑΛ είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση που αναζητά ποιοτική επιφανειακή επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου.

Η εταιρεία ΟΞΑΛ – Γ. Παπανικολάου & Σία, έχοντας συμπληρώσει μία παρουσία 40 και πλέον ετών στον χώρο της ανοδίωσης αλουμινίου και με αποκλειστικό προσανατολισμό τη δραστηριότητα αυτή και μόνο, είναι αναμφισβήτητα σήμερα ο πλέον έμπειρος και εξειδικευμένος «παίκτης» της συγκεκριμένης αγοράς.

Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου και επενδύει σε νέες τεχνικές και διαδικασίες που μπορούν να παρέχουν στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας ποικίλες εναλλακτικές λύσεις.

Η πιστή τήρηση των προδιαγραφών εκ μέρους της ΟΞΑΛ, ο συνεχής έλεγχος και η πιστοποιημένη οργάνωση της παραγωγής, σε συνδυασμό με τη πολύχρονη εμπειρία, εξασφαλίζουν ταχύτητα παράδοσης των παραγγελιών, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εφαρμογές της ανοδίωσης

Η ανοδίωση χρησιμοποιείται σε μία πολύ μεγάλη γκάμα εφαρμογών του αλουμινίου όπως οι αρχιτεκτονικές κατασκευές (κουφώματα, υαλοπετάσματα, κάγκελα), τα προφίλ ειδικών χρήσεων (σκελετοί φωτοβολταϊκών, τέντες, ντουζιέρες), η αυτοκινητοβιομηχανία (προφυλακτήρες, ζάντες), διάφορα εξαρτήματα (πόμολα, μεντεσέδες), κατασκευή επίπλων και γενικά σε κάθε εφαρμογή που απαιτείται αυξημένη σκληρότητα του αντικειμένου και υψηλή αντοχή στη διάβρωση.

Ποιότητα, έλεγχος και συσκευασία

Η ΟΞΑΛ, διαθέτοντας τριπλή γραμμή παραγωγής πιστοποιημένη κατά Qualanod και ISO 9001, έχει τη δυνατότητα ταχύτατης παράδοσης παραγγελιών, ανάλογα με τη ποσότητα και τη ποιότητα της παραγγελίας. Η πιστοποίηση εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που παραδίδει και αποτελεί απόδειξη του επαγγελματισμού και της σημασίας που δίνεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και ο συνεχής έλεγχος, εξασφαλίζει στους πελάτες της άριστη ποιότητα ανοδίωσης τόσο σε ματ, όσο και σε γυαλιστερή επιφάνεια, καθώς και τον ενδεδειγμένο τρόπο συσκευασίας και αποθήκευσης των προφίλ (παράγοντας σημαντικός για την ασφαλή μετακίνησή των).

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για την ΟΞΑΛ μέγιστη προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία διαθέτει Συστήματα Διαχείρισης Περιβαλλοντικής Ασφάλειας πιστοποιημένα κατά ISO 14001 με στόχο την ελαχιστοποίηση της όχλησης στο περιβάλλον και την κατά γράμμα τήρηση των περιβαλλοντικών νόμων και κανονισμών.

Ο Γεν. Δ/ντης της ΟΞΑΛ, Γιώργος Παπανικολάου (δεξιά) κατά τη βράβευσή του στο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» από τον Παναγιώτη Σαρδή.

«Παρακολουθούμε στενά τις αναδυόμενες τάσεις στον χώρο και επενδύουμε συνεχώς σε νέα προϊόντα, ιδέες και τεχνολογίες για να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας μάλιστα και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο στην ΟΞΑΛ που αρκετές από τις εφαρμογές μας είναι πρωτοπόρες όχι μόνο για την ελληνική επικράτεια, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο…», τονίζει ο Δ/ων Σύμβουλος της ΟΞΑΛ, Γιώργος Παπανικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.