ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ROLKA: Δυναμική παρουσία στην εμπορική έκθεση του Βελιγραδίου SEEBBE 2016

Εξωτερικός χώρος της έκθεσης
Ο εξωτερικός χώρος της έκθεσης με έντονη προβολή των προϊόντων της ROLKA

Η εταιρεία κατασκευής και εμπορίας συστημάτων ρολών ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο ROLKA, συμμετείχε ως γενικός χορηγός στην υψηλού κύρους εμπορική έκθεση του Βελιγραδίου SEEBBE 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο εκθεσιακό κέντρο Beogradski Sajam. Στη σημαντική αυτή έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο στη νοτιοανατολική Ευρώπη, συμμετείχαν συνολικά 24 χώρες, με περισσότερους από 500 εκθέτες και 30.000 εμπορικούς επισκέπτες, γεγονός που αποδεικνύει τον στρατηγικό προσανατολισμό της χορηγίας, η οποία αποσκοπούσε στην ενίσχυση και εδραίωση της εικοσαετούς παρουσίας της ROLKA στην αγορά των Βαλκανίων.

ROLKA 1
Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Καλαμάρας Ευάγγελος κηρύσσει την έναρξη της έκθεσης

Μέσω της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, η εταιρεία κατάφερε όχι απλώς να προβάλει τα προϊόντα της, αλλά και να ενημερώσει τόσο τους πελάτες της όσο και το ευρύτερο κοινό για την εξέλιξη και την πορεία της. Όπως τόνισαν στελέχη της ROLKA, ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για συνάντηση με συνεργάτες από άλλες χώρες και ανταλλαγή απόψεων με σκοπό τη διεύρυνση των εργασιακών οριζόντων.

Ειδικότερα, ο κ. Κώστας Παπακώστας, υπεύθυνος εξαγωγών της εταιρείας, μας μετάφερε την εμπειρία του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Θέλαμε να μοιραστούμε με τους πελάτες το όραμα μας, αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε και παράλληλα να δείξουμε τη δημιουργικότητα μας. Τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας ως γενικού χορηγού μας δικαίωσαν. Είμαστε μια ελληνική παραγωγική εταιρεία, η οποία εν μέσω οικονομικής κρίσης κατάφερε να εδραιωθεί σε αγορές με μεγάλο ανταγωνισμό και απαιτήσεις. Αναμφισβήτητα, η ποιότητα των προϊόντων μας, που αποδεικνύεται και με τα πιστοποιητικά από διεθνή ινστιτούτα που τα συνοδεύουν, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας έδωσαν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό. Είμαστε σίγουροι πλέον ότι το προϊόν που σχεδιάζεται και παράγεται από ελληνικές εταιρείες, με γνώμονα την ποιότητα και με τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε αγορά η οποία αναγνωρίζει και απαιτεί την ποιότητα παράλληλα με την ανταγωνιστικότητα».

Χώρος υποδοχής των συνεργατών της εταιρείας
Χώρος υποδοχής των συνεργατών της εταιρείας

Η εταιρεία ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας συστημάτων ρολών. Εδρεύει στην Κατερίνη σε ιδιόκτητη έκταση 17.500 τ.μ., με εγκαταστάσεις συνολικής δόμησης 9.000 τ.μ. Η εταιρεία κατασκευάζει έτοιμα ρολά και γκαραζόπορτες, κατόπιν παραγγελίας, και εμπορεύεται τα παραγόμενα προϊόντα της (φυλλαράκια αλουμινίου πολυουρεθάνης, κουτιά  και εξαρτήματα), τα οποία είναι αποκλειστικής σχεδίασής της. Επιπλέον, πρόκειται για μια καθετοποιημένη βιομηχανία με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τρείς γραμμές παραγωγής φύλλων αλουμινίου-πολυουρεθάνης, ενώ έχει πιστοποιηθεί και με ISO 9001:2008 από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TÜV HELLAS.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.