ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS: Συστήματα σήτας με μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό

Εδώ και 20 χρόνια η εταιρεία GS ABEE κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα διαφόρων τύπων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Με μια ευρεία γκάμα 25 διαφορετικών μοντέλων σήτας σε τυποποιημένες διαστάσεις (kit), η GS ΑΕΒΕ καλύπτει οποιαδήποτε απαίτηση προκύπτει σε αντικαταστάσεις, νέες κατασκευές και ειδικές εφαρμογές.

Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για διαφορετικότητα και έχοντας ώς κίνητρο το «Πάντα κάτι νέο», η GS εμπλούτισε το φάσμα των πανιών σήτας fiberglass με νέα, όπως το αντιβακτηριακό Sunox, το λεπτότερης πλέξης Panorama και το πρωτοποριακό Zebra, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο νέο δειγματολόγιο της εταιρείας και διατίθενται και σε ρολά για επαγγελματική χρήση.

Συνοπτικά, μερικά από τα προϊόντα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της εταιρείας, καλύπτοντας παράλληλα το μεγαλύτερο ποσοστό των σημερινών αναγκών της αγοράς, είναι τα παρακάτω:

Η mini plisse Starla αποτελεί το πιο δημοφιλές της GS τα τελευταία χρόνια. Με μόλις 26 χιλ. να απαιτούνται για την τοποθέτησή της, μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα ακόμα και σε ανοίγματα με έλλειψη χώρου. Το πανί που χρησιμοποιείται στη Starla plisse είναι από PET 20 χιλ., το οποίο προσφέρει στο χρήστη πολύ καλύτερη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με τα προϊόντα του ανταγωνισμού. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των εξαρτημάτων τα κορδόνια κινούνται πλευρικά στον κάτω οδηγό, διευκολύνοντας τη λειτουργία αλλά και τον καθαρισμό της σήτας. Το προϊόν είναι διαθέσιμο, κατόπιν παραγγελίας, σε διαστάσεις έως 2,5 μ. πλάτος και 2,4 μ. ύψος, και με πανί μαύρου ή γκρι χρώματος. Επιπλέον, διατίθεται σε ΚΙΤ διαστάσεων έως 1,9 μ. πλάτος και 1,6 μ. ύψος για παράθυρα, καθώς και 2,4 μ. για ανοίγματα πόρτας. Άλλες εκδόσεις της  Starla είναι η Maxi (μονόφυλλη αμφίπλευρη), και η Vertical (κάθετη).

Για να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση των προϊόντων της GS AEBE, όπως δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου του περιοδικού Aluminium Magazine, πατήστε εδώ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button