ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Στο στόχαστρο «κιτρινιστών» η ALUMIL για λίγες εκατοντάδες… ευρώ!

ALUMIL Rebranding

Ένα «κίτρινο» δημοσίευμα την εβδομάδα αυτή σε ένα «ενημερωτικό» site, που είχε στόχο την ALUMIL και το οποίο αναπαράχθηκε με τη δημοφιλή στη χώρα μας μέθοδο του copy/paste από μερικά άλλα αμφιβόλου δημοσιογραφικής δεοντολογίας sites και blocks (κάποιο μάλιστα έγραψε «αποκλειστικά» ότι έγινε και αίτηση πτώχευσης!), σίγουρα αναστάτωσε τον κλάδο λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του φανταστικού showroom της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, του μεγαλύτερoυ και πληρέστερoυ εκθεσιακού χώρου κουφωμάτων της Ελλάδας.

Και ο πλέον αδαής, διαβάζοντας το δημοσίευμα αυτό, σίγουρα θα αναρωτήθηκε το πού αποσκοπεί και μάλιστα σε μια περίοδο όπου από την εταιρεία έχει ανακοινωθεί η αύξηση των πωλήσεων κατά 20 εκατ. ευρώ το 2015 και ανάλογη αύξηση πωλήσεων το α’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους, με προοπτική η φετινή χρονιά να κλείσει οριακά κερδοφόρα για τον όμιλο μετά από οκτώ χρόνια ζημιών.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι στο συγκεκριμένο site δεν δόθηκε την περασμένη εβδομάδα διαφημιστικό banner -αξίας λίγων εκατοντάδων ευρώ- για τα εγκαίνια του showroom, ενώ προτιμήθηκαν κάποια άλλα sites. Να υποθέσουμε ότι το γεγονός αυτό ήταν μια «εκδικητική» δημοσιογραφική πρακτική; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.