ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων για το «Εξοικονομώ 2021»

Τα συστήματα αντικατάστασης που προτείνει η Europa καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις οικιακών αναβαθμίσεων στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021».

Με την ανακοίνωση του «Εξοικονομώ 2021», η Europa έρχεται με πλήρη γκάμα προϊόντων για να δώσει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή αλουμινίου να προτείνει λύσεις που συνδυάζουν αισθητική, επιδόσεις και φυσικά την ποιότητα Europa σε κάθε έργο που πραγματοποιείται με το πρόγραμμα.

Συστήματα για κάθε ανάγκη & προϋπολογισμό!

Τα βασικά συστήματα αντικατάστασης που προτείνει η Europa και καλύπτουν τα περισσότερα έργα οικιακών αναβαθμίσεων, είναι το ανοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid και το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid. Με δεδομένη την έμφαση του νέου προγράμματος στα ενεργειακά κριτήρια, τα νέα συστήματα αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό επιδόσεων και κόστους, προσφέροντας στενά προφίλ και πολλαπλές τυπολογίες κατασκευής.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους αιτούντες να τοποθετήσουν συστήματα ανώτερων επιδόσεων. Η οικογένεια συστημάτων EOS και ESS προσφέρει πολλαπλές πρόσθετες λύσεις, όπως οι ανοιγόμενες σειρές EOS 68 Hybrid και EOS 78 Hybrid. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των συρόμενων συστημάτων, η ESS 47 Hybrid προσφέρεται ως αντίστοιχα αναβαθμισμένη λύση.

Σε επίπεδο premium αρχιτεκτονικών συστημάτων, οι γνωστές σειρές Europa Hybrid A40 SI/HS/SL, καθώς και το νέο σύστημα Europa Minimal Frame στην κατηγορία των minimal συρόμενων συστημάτων, το οποίο παρουσιάστηκε τον τελευταίο χρόνο, προσθέτουν στη φαρέτρα των κατασκευαστών μια πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε εισοδηματικό επίπεδο του ιδιώτη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, κάθε τυπολογία και άνοιγμα, διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα επιδόσεων ανάλογα με την επιλογή συστήματος.

Στα πτυσσόμενα συστήματα (τύπου φυσούνα), η σειρά Europa S.5500 Hybrid αποτελεί μια πλήρως δοκιμασμένη λύση που παρέχει πιστοποιημένες επιδόσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ, ενώ εγγυάται να καλύψει με απόλυτα λειτουργικό τρόπο μεγάλα ανοίγματα που βρίσκονται σε επαφή με εξωτερικούς χώρους.

Τέλος, το πρόγραμμα εστιάζει και στα συστήματα σκίασης κτιρίου. Τόσο τα ρολά Europa 950 Hybrid και Europa 990 Hybrid όσο και το σύστημα οριζόντιας σκίασης Europa Pergola, όπως και το σύστημα κάθετης σκίασης Europa Louvres Shading System, καλύπτουν κάθε απαίτηση. Ειδικότερα το σύστημα Europa Pergola στην έκδοση Bioclimatic, προσφέρει ρύθμιση των συνθηκών του χώρου σε διάφορα επίπεδα, σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και τον αερισμό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλά συστήματα για πλευρική κάλυψη του καλυπτόμενου χώρου.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εμμέσως το πρόγραμμα υποστηρίζει και την τοποθέτηση σητών. Συγκεκριμένα τις δικαιολογεί εντός των δαπανών στο πλαίσιο των επιπρόσθετων εργασιών των κουφωμάτων.

Όλες οι εξελίξεις στο exoikonomo.europaprofil.com

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Europa στο exoikonomo.europaprofil.com. Η σελίδα είναι πλήρης με βάσει τις οδηγίες που έχουν δημοσιευθεί από το Υπουργείο και ανανεώνεται συνεχώς. Παράλληλα διατηρεί όλη την πληροφορία που αφορά στο προηγούμενο πρόγραμμα.

Σε «ανοιχτή γραμμή» με τους κατασκευαστές

Για την ένταξή τους στη λίστα των κατασκευαστών του «Εξοικονομώ», οι κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2262032100 ή στο e-mail: info@europaprofil.com.

Για ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα και σε λεπτομέρειές του, οι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-8021317 και στο e-mail: exoikonomo@profil.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.