ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM E38: Προσφέρει περισσότερα… με λιγότερα!

Το E38 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα από την EΤΕΜ που επανασχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σύμφωνα με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για μικρά και μεσαία ανοίγματα που συχνά χρησιμοποιούνται και στις αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων.

Διαθέτει βελτιστοποιημένο σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου. Για μέγιστη αντοχή, οι διατομές ενισχύονται στα σημεία παραλαβής των φορτίων. Το σύστημα διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες. Επιλογές με επίπεδο και καμπύλο σχεδιασμό προσφέρονται στον καταναλωτή. Το σύστημα δέχεται υαλοπίνακες πάχους έως 30 χιλ.

Το Ε38 καινοτομεί στην κατηγορία του καθότι είναι ένα σύστημα που προσφέρει λειτουργίες και τεχνικές προδιαγραφές που υπάρχουν σε συστήματα υψηλότερης κατηγορίας. Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας, το Ε38 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακή χρήση, με συμπαγείς διαστάσεις και οικονομικό συνολικό κόστος.

Ο επανασχεδιασμός του Ε38 προσδίδει στο σύστημα μοναδικά για την κατηγορία του χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα χρήσης κλασικού αλλά και περιμετρικού μηχανισμού ανάκλισης πολλαπλών κλειδωμάτων, επανασχεδιασμένο κεντρικό πολυαμίδιο που βοηθάει στη γρήγορη απορροή των υδάτων και στη συνολική στεγανότητα του κουφώματος, αυξημένη ηχομείωση, καθώς και πολύ καλή περιμετρική σφράγιση με ελαστικά που προστατεύουν από υγρασίες.

Πλεονεκτήματα

Συμπυκνωμένα τα πλεονεκτήματα του Ε38 συνοψίζονται στα παρακάτω:

  • οικονομικά προσιτές λύσεις για όλους τους συνηθισμένους τύπους ανοιγόμενων πλαισίων
  • υψηλή ασφάλεια καθώς μπορεί να δεχθεί πολλαπλές περιμετρικές κλειδαριές
  • ηχομόνωση σε θορυβώδεις αστικές περιοχές
  • βέλτιστη υδατοστεγανότητα ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες
  • αποτελεσματική θερμομόνωση, με αποτέλεσμα να μη σχηματίζονται υδρατμοί στην εσωτερική πλευρά του πλαισίου
  • ηλεκτροστατική βαφή σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ειδικά σχέδια απομίμησης ξύλου και άλλες μέθοδοι επιφανειακής επεξεργασίας – ανοδίωση

Τύποι

  • μονόφυλλα και δίφυλλα ανακλινόμενα παράθυρα
  • μονόφυλλες και δίφυλλες ανακλινόμενες μπαλκονόπορτες

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας:

  • Θερμοπερατότητα Uf = 2,6 W/m2K

Επιδόσεις για δοκιμές καιρού:

  • Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
  • Υδατοστεγανότητα: Κλάση E1050
  • Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C5

Γενικές Διαστάσεις

Σταθερό πλαίσιο (βάθος): 50 χιλ.

Πλαίσιο φύλλου (βάθος): 57,5 χιλ.

Ελάχ. Ύψος – Σταθερό πλαίσιο και φύλλο: 102,5 χιλ.

Πάχος υάλωσης: έως 30 χιλ.

Μέγ. πλάτος φύλλου (χιλ.) x ύψος φύλλου (χιλ.): 1600 x 1700

Πλάτος φύλλου (χιλ.) x μέγ. ύψος φύλλου (χιλ.): 950 x 2200

Μέγ. βάρος φύλλου: 140 Κιλά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.