ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL M8100: Ολοκληρωμένο σύστημα καγκέλων από ανοδιωμένο αλουμίνιο

ALUMIL_M8100-1

Η ALUMIL με το Μ8100 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κάγκελου από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε γυαλιστερές αποχρώσεις τύπου inox. Χαρακτηρίζεται από μοντέρνες γραμμές και minimal αισθητική, και ενδείκνυται για σύγχρονες κατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσιους και λοιπούς περιβάλλοντες χώρους.

Με τους συγκεκριμένους ορθοστάτες (κολώνες) και τα αντίστοιχα στηρίγματα δίνει πολύ στιβαρές κατασκευές κατάλληλες τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, περιφράξεις πισινών και εξωτερικών χώρων, κ.α.

ALUMIL_M8100-2

ALUMIL_M8100-3Στα βασικά χαρακτηριστικά τους συστήματος συμπεριλαμβάνονται:
• προφίλ και εξαρτήματα σε στρογγυλές και τετράγωνες διατομές
• μεγάλη γκάμα προϊόντων και πλήθος τυπολογιών και συνθέσεων
• διαθέσιμα σε 2 αποχρώσεις γυαλιστερής ανοδίωσης (inox και light silver) καθώς και σε απομίμηση ξύλου
• υψηλή αντοχή όλες τις καιρικές συνθήκες και το χρόνο
• ευκολία στην κατασκευή παρά το πλήθος συνδυασμών και τυπολογιών
• οικονομία για τον πελάτη και το ταυτόχρονο κέρδος για τον κατασκευαστή

Στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα ξεχωρίζουν το πλήθος κυρίως των εξαρτημάτων το οποίο προσφέρει σχεδόν άπειρες λύσεις και τυπολογίες, καλύπτοντας το σύνολο των τεχνικών και διακοσμητικών απαιτήσεων της αγοράς. Η ALUMIL διατηρεί υψηλά αποθέματα το οποίο διασφαλίζει άμεσους χρόνους παράδοσης και εξυπηρέτησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.