ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κοπή πίτας του SBC Greece στο αναβαθμισμένο εκθεσιακό κέντρο της εταιρείας!

Η Europa, διέθεσε το νέο Showroom της στη Λ. Κηφισίας ώστε να πραγματοποιηθεί η ετήσια Κοπή Πίτας του Sustainable Building Council Greece (SBC Greece).

Η Europa, διέθεσε το νέο Showroom της στη Λ. Κηφισίας ώστε να πραγματοποιηθεί η ετήσια Κοπή Πίτας του Sustainable Building Council Greece (SBC Greece), υποστηρίζοντας και αναγνωρίζοντας το έργο και τη σημασία του σταθερά και με συνέπεια για σειρά ετών.

H ανακαινισμένη έκθεση της Europa, κρίθηκε συμβολική, καθώς περιλαμβάνει όλα τα συστήματα υψηλών επιδόσεων της εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα αποπνέει έναν minimal χαρακτήρα που δίνει έμφαση ακριβώς σε όσα εκπροσωπεί η αειφορία ως έννοια και αντίληψη στα υλικά αλλά και στον χώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μελών και το προεδρείο του φορέα, καθώς και σημαντικός αριθμός στελεχών της Europa. Μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα, χαιρετισμό εκ μέρους της Europa παρέθεσε η Civil Engineer M.Sc.,PMP, Energy Efficiency Consultant, Ελένη Δικαίου. Το SBC Greece αποτελεί κομβικό φορέα με ενασχόληση τα αειφόρα κτίρια στην Ελλάδα, και το μοναδικό και επίσημο μέλος του WGBC.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.