ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κινητών χωρισμάτων!

Μία δυναμική εταιρεία που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων επαγγελματιών και τελικών χρηστών.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητα της πριν 35 χρόνια δυναμικά στον χώρο των κινητών χωρισμάτων με εφαρμογές σε ειδικά προφίλ αλουμινίου της ίδιας της εταιρείας.

Η διάθεση για αναβάθμιση των υπηρεσιών και των πρώτων υλών οδήγησε σε μεγάλες επενδύσεις σε επίπεδο πρώτων υλών και εξοπλισμού για την επίτευξη άριστων και ευέλικτων κατασκευών για κάθε χρήση.

 

Πλέον η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης επαγγελματιών και καταναλωτών στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας το κορυφαίο, ποιοτικό προϊόν ,με την άριστη συνεργασία και υποστήριξη.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή κινητών διαχωριστικών γραφείων αλουμινίου όλων των τύπων, χαμηλών μεταθετών χωρισμάτων, δαπέδου οροφής ,στη διαρρύθμιση – διαμόρφωση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων γραφείων και κατοικιών, στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου συρόμενα, ανοιγόμενα , σταθερά, βιτρίνες καταστημάτων, είσοδοι πολυκατοικιών, θωρακισμένες πόρτες, κατασκευές με γυψοσανίδα, ψευδοροφές από ορυκτή ίνα, μεταλλικές κατασκευές, εξωτερικά διαχωριστικά κ.λπ.

Η οργάνωση και η στελέχωση της εταιρείας ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ με ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο επί σειρά ετών.

10 λόγοι για να προτιμήσετε την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
  • Ανταγωνιστικές τιμές αγοράς
  • Προσέγγιση με γνώμονα την ποιότητα
  • Προηγμένη μονάδα παραγωγής
  • Σύντομος χρόνος παράδοσης
  • Απεριόριστες χρωματικές επιλογές
  • Ελληνικά προϊόντα
  • Εύρος λύσεων για κάθε προϋπολογισμό
  • Ευελιξία στο σχεδιασμό
  • Μακροχρόνια εγγύηση
  • Επαγγελματική αντιμετώπιση πελατών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.