ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στα αρχιτεκτονικά Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2021

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η EUROPA ήταν χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής που διοργανώνονται από το περιοδικό DOMa (ΔΟΜΕΣ).

Με συνέπεια η EUROPA συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων, στηρίζοντας τη δημιουργία και το όραμα των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Για 8η συνεχόμενη χρονιά η EUROPA ήταν χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής που διοργανώνονται από το περιοδικό DOMa (ΔΟΜΕΣ).

Στην τελετή απονομής των Βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, η EUROPA παρουσίασε για πρώτη φορά στο αρχιτεκτονικό κοινό το σύστημα EUROPA MINIMAL FRAME, ένα νέο σύστημα το οποίο συνδυάζει την υψηλή, minimal αισθητική, με την ποιότητα του ονόματος EUROPA σε έναν εργονομικό σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.