ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Άνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό το νέο showroom της ALUMIL

img_1873_72-dpi

Τα εγκαίνια του νέου της showroom στην Αθήνα, στην περιοχή των Αχαρνών, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου ALUMIL, λίγους μήνες, μάλιστα, μετά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου εκθεσιακού της χώρου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Πλήθος επαγγελματιών από το χώρο των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής, καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών συλλογικών φορέων του αλουμινίου, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό του μοντέρνου showroom, όπου εκτίθονταν ορισμένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα κουφωμάτων της ΑLUMIL, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

img_1877_72-dpi

Πρωτότυπες λύσεις για μεγάλες και εντυπωσιακές κατασκευές, που συνδυάζουν το minimal και πρωτοποριακό design με την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την κορυφαία ασφάλεια, κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ αποτέλεσαν και τον πυρήνα της ομιλίας που απηύθυνε στο κοινό της εκδήλωσης ο πρόεδρος της εταιρείας Γεώργιος Μυλωνάς.

img_1880_72

img_1901_72Ο Γ. Μυλωνάς, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά  στις δύο μεγάλες οικογένειες συστημάτων της ALUMIL, τις σειρές SUPREME και SMARTIA, παρουσίασε παραδείγματα κατασκευών ανά τον κόσμο στα οποία επελέγησαν επώνυμα προϊόντα ALUMIL, δίνοντας, ωστόσο, ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία-ορόσημο που είχε η εταιρεία με την Google.

Για το σκοπό αυτόν, κάλεσε στο βήμα του ομιλητή τον business development manager της ALUMIL στη Νέα Υόρκη Steven Acker, ο οποίος παρουσίασε με λεπτομερή στοιχεία τη διαδικασία ανάθεσης στην ALUMIL της αισθητικής και ενεργειακής αναβάθμισης των κεντρικών γραφείων της Google στο Μανχάταν. Το ευρείας κλίμακας έργο αφορούσε την αντικατάσταση συνολικά 3.500 παραθύρων, με την ALUMIL να είναι η μόνη εταιρεία μεταξύ των διεκδικητών που ανταποκρίθηκε εξαρχής και με απόλυτα επιτυχή τρόπο στις αυστηρές προδιαγραφές που είχε θέσει η αμερικανική εταιρεία, καθώς κατάφερε να κατασκευάσει παράθυρα με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

img_1912_72-dpi

«Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία της ALUMIL, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην παγκόσμια αναγνώρισή της. Επιμένουμε με συστηματική δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουμε, συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε μέσα από συνεργασίες που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, για τη δημιουργία έργων στην υπηρεσία του ανθρώπου, και των διαρκώς αναπτυσσόμενων αναγκών του, και της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γ. Μυλωνάς, στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.